Oι λόγοι που κάποιος δε σου κάνει πρόταση γάμου ενώ σε θέλει!

Μήπως βιάστηκες να σκεφτείς πως δε σε θέλει;

Είστε καιρό μαζί και ενώ η σχέση είναι σοβαρή, ο σύντροφος σου ακόμη να γονατίσει, να βγάλει από τη τσέπη του το δαχτυλίδι και να κάνει την ερώτηση στην οποία εσύ εδώ και καιρό θες να απαντήσεις «ναι».

Τρία χαρισματικά ζώδια που πετυχαίνουν τους στόχους τους

Παρακάτω θα δεις μερικούς από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους κάποιοι άντρες περιμένουν λίγο μέχρι να κάνουν το επόμενο, μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

Αυτό το φύλο εκδηλώνεται πιο εύκολα στον έρωτα

 

Μήπως κάνει οικονομίες; 

Ας το παραδεχτούμε, ο γάμος κοστίζει αρκετά χρήματα, ειδικά αν κάποιος από τους δυο σας έχει μια συγκεκριμένη ιδέα για έναν ονειρεμένο γάμο. Ίσως λοιπόν να μην σου έχει κάνει την πολυπόθητη πρόταση γιατί κάνει οικονομία για το δαχτυλίδι που θα σου πάρει. Αν πιστεύεις κι εσύ πως αυτή είναι μια αιτία που μπορεί να τον κρατάει πίσω, μπορείς να τους πεις με τρόπο, πως θα ήσουν ευτυχισμένη και με ένα λιγότερο ακριβό δαχτυλίδι.

Είναι τα οικονομικά του ….σταθερά; 

Οι προτεραιότητες των περισσότερων ανδρών τείνουν να επικεντρώνονται στην επίτευξη μιας αίσθησης οικονομικής ασφάλειας πριν κάνουν οικογένεια. Εάν ο φίλος σου δεν είναι οικονομικά σταθερός, έχει χρέη ή εξακολουθεί να δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς του, είναι πιθανό ότι δεν θέλει να προσθέσει το βάρος του να στηρίξει μια σύζυγο σύντομα.

Αβέβαιος το μέλλον 

Μήπως οι δυο σας έχετε διαφορετικό στόχο ζωής ή όνειρα; Είσαι σίγουρη πως θέλετε τα ίδια πράγματα στη ζωή, όπως ένα παιδί για παράδειγμα; Τσακώνεστε συνέχεια για ασήμαντους λόγους; Ότι και να συμβαίνει ή όποιο και αν είναι το πρόβλημα μάθε να κάνεις συζήτηση και να παίρνετε από κοινού αποφάσεις που σας αφορούν.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top