Έξι άντρες του ζωδιακού κύκλου που πιθανόν να σε πληγώσουν

Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη

ζώδια που μπορούν να σε πληγώσουν

Εύκολα ερωτεύεσαι αυτούς τους άντρες του ζωδιακού, ωστόσο η σχέση με κάποιον από αυτούς, αν δεν είσαι κάπως..αδιάφορη ή σκληρόπετση δε θα κρατηθεί, και το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις με πληγωμένη καρδιά.

Θέλεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις; Πώς να το καταφέρεις

Κριός

Πολύ σέξι, πολύ αρσενικό, αλλά και πολύ ευέξαπτος, βρε παιδάκι μου. Μια να του πεις "όχι" ή διαφωνώ και μία που θα γίνει τούρμπο. Πάνω στον θυμό του μπορεί να σου πει πράγματα που θα σε πληγώσουν. Τι κι αν μετά μετανιώσει, τα πάρει πίσω και σου ζητήσει συγγνώμη; Η ζημιά θα έχει γίνει και 4 στις 5 το σκηνικό θα επαναληφθεί, κάθε φορά που του φέρνεις αντίρρηση. Αν αντέχεις, μπράβο σου! 

Τοξότης


Αυτόν τον ερωτεύεσαι εύκολα. Βλέπεις έχει χιούμορ, δεν το παίζει κάποιος, είναι χαλαρός, εύκολα τον πλησιάζεις ή θα σε πλησιάσει και θα αποκτήσετε αμέσως οικειότητα. Όμως φιλενάδα μου είναι... παντού και πουθενά! Μια από δω με την παρέα, μια από εκεί με τα ενδιαφέροντά του, μια θα θέλει λίγο το χώρο του, μια θα βαριέται μαζί σου, άντε να βγάλεις άκρη μαζί του. Είναι και λίγο σπαστικός, καθώς ό,τι λες ή ζητάς, αμέσως να διαφωνήσει... Το φτύσιμο πιάνει εδώ, αλλά επειδή κι η υπομονή έχει τα όριά της, κάποια στιγμή θα σου τελειώσει και όχι τίποτα, αλλά θα στενοχωρηθείς κιόλας.  

Πέντε πράγματα που σε κάνουν λιγότερο ελκυστική

Υδροχόος 

Αυτός κι αν είναι αντιδραστικός... Λες και το κάνει επίτηδες, να σου σπάει τα νεύρα. Μέρα εσύ, νύχτα αυτός! Νύχτα εσύ, όχι, μέρα αυτός. Ο τύπος είναι σκληρό καρύδι και ειδικεύεται στο να προκαλεί και προβοκάρει! Δεν έχει σκοπό να αλλάξει για τίποτα και με καμία, δε θα κάνει υποχωρήσεις, δε θα τον δεις να μετανιώνει για το οτιδήποτε, γενικά είναι του ΔΕΝ γι' αυτό σκέψου το καλά. Κι εδώ το κόλπο είναι να μην του δίνεις και ιδιαίτερη σημασία. Αλλά δε γίνεται να το κάνεις συνέχεια, οπότε... εσύ θα σκάσεις, θα πληγωθείς κι ο Υδροχόος δε θα καταλάβει ποτέ τι ήταν αυτό που σας χώρισε... 

Ιχθύες 

Αυτόν τον βλέπεις ησυχούλη, ρομαντικό, καλοπροαίρετο και λες "όπαααα" εδώ είμαστε. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Όσο εύκολος και προσεγγίσιμος δείχνει, άλλο τόσο δύσκολος στο να τον... καταλάβεις είναι. Έχει μια δική του αντίληψη, (δε θα πούμε είναι στον δικό του κόσμο, για να μην επαναλαμβανόμαστε), μια τάση φυγής και είναι και ευεπηρέαστος, οπότε είτε θα τον αποδεχτείς, όπως είναι, είτε θα του δώσεις από την αρχή τα παπούτσια στο χέρι.

Δίδυμοι 

Είναι η προσωποποίηση της λαϊκής ρήσης "λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει". Λίγο η χαριτωμενιά του, λίγο τα ωραία του λόγια, που σε παρασέρνουν, εύκολα υποκύπτεις. Εδώ όμως το ζητούμενο είναι τι θέλει αυτός! Γιατί 9 στις 10 δεν το ξέρει ούτε κι ο ίδιος και εκεί που είσαι σχεδόν βέβαιη για τα αμοιβαία αισθήματά του, σε αφήνει σύξυλη και μάλιστα χωρίς να έχει δείξει σημάδια πριν, οπότε μένεις να κλαις με μαύρο δάκρυ.

Ζυγός 

Τελευταίος, αλλά όχι λιγότερο... εγκληματίας αθώων καρδιών είναι ο Ζυγός! Ο πλέον γοητευτικός και ερωτεύσιμος, με καλούς τρόπους και χαμόγελα που σκλαβώνουν, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε καταφέρει, καθώς είναι και ο Νο 1 φλερτάκιας. Και για σχέση ενδιαφέρεται και νομίζεις ότι έκανες την τύχη σου. Αμ δε! Αν δεν έχει κατασταλάξει τι ακριβώς ζητάει από τη ζωή του, από σένα, από την κοινωνία και γενικά αν δεν έχει αποφασίσει να μείνει εκεί που είναι, τότε σε βλέπουμε μόνη σου, στο σαλόνι σου, παρέα με τα όνειρα που έκανες για σας.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή: Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top