2 + 1 αρνητικά στοιχεία που διώχνουν μακριά το άλλο φύλο!

Μόνο εάν είστε ο εαυτός σας θα κερδίσετε το «παιχνίδι»

Ελαττώματα σε σχέση

Οι ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων απαιτούν αρκετή δουλειά, αφοσίωση, ειλικρίνια και έλλειψη εγωισμού, στοιχεία τα οποία ειδικά από την πρώτη γνωριμία εκλείπτουν, αφού σπάνια δείχνουμε από τόσο νωρίς τον πραγματικό μας εαυτό και επικεντρωνόμαστε κυρίως στο πώς θα εντυπωσιάσουμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε «τι του προκαλεί βαρεμάρα στις σχέσεις»

Κάποια ελαττώματά μας ή συνήθειές μας, όμως, είναι κόκκινη σημαία για τους άντρες και γι' αυτό είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα παρακάτω:

Υπερβολικά βαμμένη και στολισμένη 

Μία από τις γυναικείες συνήθειες που αρκετές από εμάς κάνουν και απωθούν άθελά τους τον αντρικό πληθυσμό είναι το πόσο πολύ βαφόμαστε καθώς και το για ποια περίσταση έχουμε επιλέξει να μακιγιαριστούμε-ντυθούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η υπερβολή είναι πάντοτε κατακριτέα και «τρομάζει» τους άντρες.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/09/2021 – 12/09/2021

Απρόσιτη

Σε κανέναν δεν αρέσει αυτός που έχουν απέναντί τους να είναι απρόσιτος και «σνομπ». Αυτό δημιουργεί στον συνομιλητή μας την αίσθηση ότι τον αγνοούμε και τον υποβιβάζουμε. 

Γκρινιάρα

Συμβαίνει και… στις καλύτερες οικογένειες. Ο παράγοντας «γκρίνια» συσσωρεύεται ολοένα και περισσότερο στις καθημερινές μας σχέσεις με τους γύρω μας και εξαρτάται άμεσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

Aυτά είναι τα τέσσερα πιο δημιουργικά ζώδια

Ειδικότερα, όταν οι άνθρωποι σκέφτονται και αντιδρούν με αρνητικούς και απαισιόδοξους τρόπους, χωρίς να το συνειδητοποιούν, μεταφέρουν αυτά τα συναισθήματα σε άλλους, κάνοντάς τους να αισθάνονται βάρος και εξάντληση.

Οπότε, όλα με μέτρο, φίλες μου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top