Tι πρέπει να σκεφτείς πριν γίνεις το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση

Το να κάνεις «παράνομη» σχέση κάνει κακό και σε σένα

τρίτο πρόσωπο στη σχέση

Δεν το προγραμμάτισες. Δεν το επίδιωξες. Αλλά ναι, δεν παύει να είσαι εις γνώση σου το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, και αυτό δεν είναι δίκαιο και ωραίο για κανέναν.

Ποια ζώδια μπορούν εύκολα από φίλοι να γίνουν εραστές

Δεν ξέρουμε με ποιο σκεπτικό αποδέχθηκες αυτή τη σχέση, αλλά καλά θα κάνεις να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μη γίνεις ποτέ το μοναδικό πρόσωπο στη ζωή του, ασχέτως τι σου λέει. Ακόμη και αν σου υπόσχεται πως θα χωρίσει, πως εσύ είσαι αυτή που θέλει, κινδυνεύεις να βρεθείς σε μια αδιέξοδη κατάσταση.

Αφροδίτη στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Μπορεί αυτή η σχέση να ξεκίνησε ως κάτι συναρπαστικό και ρομαντικό, αλλά σχεδόν πάντα καταλήγει σε μια καταθλιπτική, απογοητευτική κατάσταση. Εξάλλου κανέναν δεν αξίζει να είναι στη σκιά και να παίρνει δόσεις χαράς, με το σταγονόμετρο. 

Μια παράνομη σχέση σου δεν σου επιτρέπει να φτιάξεις τη ζωή σου και να ζήσετε ελεύθερα τη σχέση σου.Μην επαναπαύεσαι και μην πιστεύεις σε φρούδες υποσχέσεις. Φύγε μακριά από αυτή τη σχέση και από αυτόν τον άνθρωπο, όσο είναι καιρός, πριν εγκλωβιστείς σε μια τοξική κατάσταση, με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και ενδεχομένως στη σωματική σου υγεία. 

Επιμέλεια: Mylife Team

Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top