4 απλοί τρόποι για να είσαι ευτυχισμένη

Γιατί δεν σε θέλουμε κατσουφιασμένη!

Το χαμόγελο της ευτυχίας

Δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες. Δυσκολίες υπάρχουν και πάντα θα συνεχίσουν να υπάρχουν, γιατί έτσι είναι η ζωή!

Το θέμα είναι εσένα να μην σε παίρνει από κάτω και να προσπαθείς να το αντιμετωπίζεις με αισιοδοξία.

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν ονειρεμένο weekend

 

1.    Πες όχι στην απαισιοδοξία
Άλλο το να μην είσαι τυφλά αισιόδοξη και άλλο το να πας στο άλλο άκρο, της απαισιοδοξίας και του «όλα μου πάνε στραβά». Ακόμα και να μην είναι ιδανικά τα πράγματα τη δεδομένη στιγμή, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα αλλάξουν. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι υπομονή και να προσπαθήσεις, έστω και με μικρές φαινομενικά ενέργειες, να πλησιάσεις αυτό που θες.

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων κάνουν το καλύτερο κρεβάτι!

2. Αντικατάστησε την κακή σκέψη
Κακές σκέψεις όλοι έχουμε και αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Ούτε και πρέπει. Το άγχος, όταν αυτό είναι σε παραγωγικό επίπεδο, σε βοηθάει να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερη. Να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου, γιατί δε θες να αποτύχεις. Όταν, λοιπόν, αποτυγχάνεις, σκέψου τι κέρδισες: ένα πολύτιμο μάθημα για το μέλλον, που ενδεχομένως να σου φανεί χρήσιμο σε μία πολύ πιο δύσκολη κατάσταση.

3. Πες και ένα καλό λόγο σε…σένα

Όπως κάνεις κομπλιμέντα στους γύρω σου, έτσι πρέπει να κάνεις και στον εαυτό σου. Δες τον σαν ένα παιδί που χρειάζεται τη φροντίδα σου. Αν εσύ δεν του συμπεριφέρεσαι όμορφα και δεν του δίνεις αυτό που του αξίζει, γιατί να κάνει κάποιος άλλος;

4. Σταμάτα την σύγκριση

Εσύ είσαι εσύ. Δεν είσαι ούτε η διπλανή σου, ούτε η φίλη σου, ούτε η αδερφή σου, ούτε η μαμά σου. Αποδέξου τον εαυτό σου. Άφησέ τον να ανθίσει και να μεγαλουργήσει. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα δικά σου -και όχι των άλλων- όνειρα.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top