Tα τρία ζώδια που θα περάσουν φανταστικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέξουν;

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (2021) θα μπορούσε πραγματικά να είναι από τα πιο όμορφα του καλοκαιριού, καθώς η Σελήνη από το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ζυγό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, τις σχέσεις και την καλοπέραση, αλλά στην πορεία προχωρά στον Σκορπιό δημιουργώντας περισσότερη ένταση.

To ζώδιο που άθελά του μπορεί να σε πονέσει

Μια Σελήνη στον Σκορπιό, σε συνδυασμό με την όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που έχουμε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, είναι τέλεια για ό,τι σχετίζεται με την ερωτική μας ζωή, για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, να ονειρευτούμε, να απολαύσουμε τις όμορφες πλευρές της ζωής, όμως η Σελήνη αυτή θα ενεργοποιήσει την κυρίαρχη όψη της χρονιάς που δεν είναι άλλη από το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό.

O σύντροφός σου είναι «μία κρύο και μία ζέστη»; Πώς να αντιδράσεις

Έτσι ενώ από την Παρασκευή είμαστε γεμάτοι προσδοκίες για ένα φανταστικό τριήμερο, από την Κυριακή μπορεί κάτι να μας χαλάσει λίγο τη διάθεση. Κάποιες φορές μπορεί να είναι απλώς κάποια συνθήκη, όπως για παράδειγμα ο καιρός, άλλες μπορεί να υπάρχουν έκτακτα ζητήματα προς αντιμετώπιση. Σε κάθε περίπτωση αν είμαστε ευέλικτοι, κοιτάζουμε πιο αισιόδοξα ό,τι κι αν προκύπτει και δεν αφήνουμε καμία συνθήκη να μας χαλάσει τη διάθεση, μια χαρά θα περάσουμε. Τρία ζώδια έχουν τις περισσότερο θετικές προοπτικές αυτό το τριήμερο, ενώ υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά Κυριακή και Δευτέρα.

Διαβάστε ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν υπέροχα το τριήμερο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top