Ζώδια: Μήπως είστε σε σχέση δίδυμης φλόγας;

Τι γράφει η Άση Μπήλιου

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή της Stars System για την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω

Μήπως είστε σε σχέση δίδυμης φλόγας;

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα, όπως περιέγραψε στο «Συμπόσιο», οι πρώτοι άνθρωποι ήταν κάτι σαν σιαμαία δίδυμα. Ο Δίας φοβούμενος τη δύναμή τους τα έκοψε στα δύο, αφήνοντας τα σε μία αιώνια, ατέρμονη αναζήτηση του άλλου τους μισού ώστε να νιώσουν ολοκληρωμένα. Μέχρι τώρα, ίσως έχετε ακούσει για καρμικές σχέσεις ή αδερφές ψυχές. Άσχετα αν πιστεύετε ή όχι στην ύπαρξή τους, μία πιο προσεκτική ματιά στο νόημα που κρύβεται πίσω από αυτές τις ιδέες αξίζει να ερευνηθεί.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Αδερφές ψυχές

Οι αδερφές ψυχές έρχονται σε διάφορες μορφές και σχέσεις στη ζωής σας για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στον ανώτερο εαυτό σας. Είναι από την ίδια ψυχική ομάδα, έρχονται με αγάπη για να σας δείξουν πώς να ανακαλύψετε διάφορες πτυχές του εαυτού σας ή πώς να ξεπεράσετε εμπόδια ή φραγμούς, ώστε να φτάσετε στην πνευματική σας αφύπνιση. Είναι σημαντικό να τις αντιμετωπίζετε με μία ανοιχτόκαρδη συμπεριφορά και θετικό συναίσθημα.

Καρμικές σχέσεις

Οι καρμικές σχέσεις είναι εκείνες που δημιουργούν μοιραίες έλξεις ή σηματοδοτούν καταλυτικά γεγονότα στη ζωή μας. Προκαλούν δυνατά συναισθήματα για να σας ωθήσουν να πάρετε το μάθημα. Αν βιώνετε μία έντονη προσκόλληση σε κάποιο άτομο, οι περισσότερες πιθανότητες γέρνουν προς μία καρμική εμπειρία. Ή ακόμη αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σχέσεων, που απλά αλλάζουν τα πρόσωπα αλλά η ιστορία είναι πάνω-κάτω η ίδια. Συχνά, όταν τελειώσει ένας τέτοιος δεσμός μπορεί να νιώθετε απέχθεια για το άλλο άτομο. Η αγάπη και το μίσος είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, αλλά ο στόχος εδώ είναι να φτάσετε να νιώθετε αδιαφορία, ώστε να κατασταλάξει το μάθημα. Τότε θα μπορέσετε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα ή μια βλαπτική συμπεριφορά. Κάτι άλλο που είναι αξιοσημείωτο εδώ, είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν κατηγορήσετε το άλλο πρόσωπο για όλα τα λάθη. Οι σχέσεις μας είναι ενέργειες που καλούμε σ’ εμάς ή αυτό που προβάλλουμε μέσα μας. Χρειάζεται δουλειά και αρκετό ξεκαθάρισμα μέχρι να φτάσουμε στην εσωτερική αρμονία, ώστε αυτή να εμφανιστεί και στις σχέσεις μας.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top