Βρες τον έρωτα και εν μέσω πανδημίας, γίνεται!

Μην αγχώνεσαι αν είσαι single, υπάρχει λύση

ζευγάρι/ Unsplash

Τα πράγματα είναι ρευστά και σίγουρα όχι ιδανικά. Αλλά δες το σαν μια ευκαιρία και όχι σαν εμπόδιο. Είπαμε κάθε φορά, πρέπει να προσαρμοζόμαστε με τις συνθήκες και να τις εκμεταλλευόμαστε.

Άρα αν φέτος ένιωθες ότι θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά τελικά ήρθε η πανδημία, μην τα βάζεις κάτω. Παρακάτω σου έχουμε μερικές ιδέες, στις οποίες δεν χάνεις κάτι να τους ρίξεις μία ματιά: 

Η δύναμη… είναι στο κινητό σου!

Όλα αυτά που σνόμπαρες… Ήρθε η ώρα να τα δεις με άλλο μάτι. Tinder και διάφορα άλλα dating apps, αξίζουν μία θέση στο κινητό σου, ακόμα και αν το δεις αρχικά σαν... παιχνίδι! Που η αλήθεια είναι ότι όλοι έτσι ξεκινούν και τελικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκουν τον έρωτα ή έστω το… σεξ. Σε περίπτωση που φοβάσαι την πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση-πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας- ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις πόσο σέξι μπορεί να γίνει η κουβέντα με έναν εντελώς άγνωστο που σε ελκύει.  

Μήπως ήρθε η ώρα να θυμηθείς τις παλιές αγάπες;

Και γιατί όχι; Τύποι που είχες βγει και δεν έκατσε κάτι περισσότερο, τύποι που σε είχαν πλησιάσει, σου άρεσαν, αλλά εκείνη την εποχή είχες άλλη σχέση ή τύποι που ήθελες εσύ, και εκείνη την εποχή ήταν αλλού. Ε λοιπόν σε όλους αυτούς τους τύπους, γιατί να μη στείλεις ένα μήνυμα ανθρώπινο και πάνω απ’ όλα φιλικό; Προφανώς και αν δεις φωτογραφία προφίλ με κοπέλα το ξεχνάς… Αλλά δε κάθε άλλη περίπτωση, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Και προσοχή: Το πρώτο μήνυμα να είναι αρκετά ουδέτερο και φιλικό. 

Τι να κάνει εκείνος ο χαριτωμένος συνάδελφος;

Μήπως ήρθε η ώρα να του στείλεις ένα προσωπικό και καθόλου αδιάκριτο μήνυμα; Στο κάτω κάτω είστε συνεργάτες και είναι λογικό να θέλεις να μάθεις τι κάνει. Και τελος πάντων, ακόμα και να παρεξηγήσει την κίνησή σου… αυτό δε θέλαμε; 

Πηγή: mylife.com.cy

Διάβασε όλα τα lifestyle νέα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top