Zώδια: Ποια παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων

Μπορούν να σε κάνουν ό, τι θέλουν «ελέγχοντας» το μυαλό σου

ζώδια που παίζουν με τα συναισθήματα

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν λογαριάζουν τίποτα προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Θα πουν ψέματα, θα αλλοιώσουν πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις, θα παρουσιάσουν την πραγματικότητα όπως τους βολεύει, θα πλέξουν ολόκληρη πλεκτάνη για να εκμεταλλευτούν ανθρώπους και καταστάσεις και να κερδίσουν αυτό που θέλουν.

 

Και μόλις φτάσουν στον στόχο τους θα φύγουν χωρίς να κοιτάξουν πίσω, αφού θεωρούν ότι αυτό που άρπαξαν τους ανήκε από την αρχή. Ξέρουν την τέχνη της «απάτης» και παίζουν με το μυαλό και τα συναισθήματα των άλλων, χωρίς καμία ενσυναίσθηση. Δεν είναι όλοι έτσι, υπάρχουν και αυτοί που είναι πιο ευαίσθητοι ή πιο περήφανοι και δεν χρησιμοποιούν δόλια μέσα.

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που σε κάνουν να φοβάσαι πως θα σε απατήσει!

Ας δούμε όμως ποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδιακού στήνουν παγίδες και αφήνουν πίσω τους καμένη γη και ποιοι δεν αρέσκονται να εκμεταλλεύονται τους άλλους, έστω και αν μπορούν. Ξεκινάμε από τους πιο σκληροπυρηνικούς για να φτάσουμε σε αυτούς που δεν διασκεδάζουν με αυτά τα παιγνίδια.

Σκορπιός


Οι Σκορπιοί είναι ή του ύψους ή του βάθους, δεν έχουν «μέτρια» συναισθήματα. Είτε θα σας αγαπούν πάρα πολύ και θα φτάνουν στα άκρα για να σας προστατεύσουν, είτε θα αδιαφορούν παντελώς για την ύπαρξη σας. Αν λοιπόν δεν είστε μέσα στην καρδιά τους, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την σκληρή τους πλευρά ανά πάσα στιγμή και να σας πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Είναι γεννημένοι «παίκτες» και δεν έχουν αναστολές αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους. Εκμεταλλεύονται την ικανότητα τους να εισχωρούν βαθιά στην ψυχή σας, να βρίσκουν τα τρωτά σας σημεία και χτυπούν δίχως έλεος. Αν σε εσάς βλέπουν το «σκαλοπάτι» για να φτάσουν εκεί που θέλουν θα σας… πατήσουν, κάνοντας χρήση κάθε συναισθηματικής σας αδυναμίας. Στη συνέχεια θα απομακρυνθούν πριν προλάβετε καν να καταλάβετε ότι πέσατε θύμα τους. Μάλιστα όσο μεγαλύτερη δυσκολία αντιμετωπίζουν από τον αντίπαλο τους τόσο ηδονίζονται οι Σκορπιοί και αρέσκονται να παίζουν το παιγνίδι τους. Μόλις βγουν νικητές το διασκεδάζουν με την… καρδιά τους.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ 

Πηγή:www.asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top