Πώς δείχνει το κάθε ζώδιο ότι του λείπεις

Ακόμα κι αν το κρύβει καλά , μπορείς να το καταλάβεις

ζώδια- Άση Μπήλιου

Οι άνδρες πολλές φορές δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους ή τουλάχιστον σε σύγκριση με τις γυναίκες είναι πιο εγκρατείς. Είτε επειδή ντρέπονται να παραδεχθούν την αλήθεια είτε γιατί δεν θέλουν να δείξουν την αδυναμία τους, δεν εκφράζονται όλοι με την ίδια ευκολία για το τι νιώθουν.

Ζώδια: Πώς αντιμετωπίζει το καθένα την προδοσία

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε κάποια απόσταση, έχει γίνει μια παρεξήγηση ή έχετε χωρίσει και αναρωτιέστε αν του λείπετε, μπορεί το ζώδιο του να σας δώσει την απάντηση. Όχι για το αν σας σκέφτεται από το πρωί μέχρι το βράδυ και αν θα είστε ξανά μαζί, αλλά με ποιον τρόπο θα εκφράσει ότι έχει ακόμα συναισθήματα για εσάς, αν έχει. Πολλές φορές κάποιο ζευγάρι φτάνει στη διάλυση ή την απομάκρυνση και τότε συνειδητοποιεί πόσο λείπει ο ένας στον άλλον, αλλά κανείς δεν παραδέχεται το πώς αισθάνεται. Ένας Υδροχόος για παράδειγμα, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάποιος του λείπει και ας υπέφερε από την απουσία του. Θα ρωτούσε όμως φίλους και κοινούς γνωστούς για να λαμβάνει τις πληροφορίες που θέλει. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες κινήσεις και ενέργειες που κάνει το κάθε ζώδιο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, που αποκαλύπτουν τα συναισθήματα, τα οποία θέλουν να κρατήσουν κρυφά.

Κριός


Οι Κριοί δεν θα δείξουν εύκολα ότι τους λείπετε, διότι είναι εγωιστές και αν φταίνε κιόλας για την απομάκρυνση δεν θα κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα, προκειμένου να αποφύγουν να ζητήσουν συγνώμη. Ωστόσο επειδή είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και ζηλιάρηδες, αν τους ενδιαφέρετε ακόμα, θα παρακολουθούν τις κινήσεις σας και αν αντιληφθούν ότι υπάρχει απειλή από άλλον αντίπαλο, τότε δεν θα κρατηθούν και θα εμφανιστούν για να σας διεκδικήσουν εκ νέου. Οι Κριοί είναι πολύ περήφανοι για να παραδεχτούν ότι τους λείπετε, αλλά ο εγωισμός τους πάει περίπατο αν ζηλέψουν.

Διαβάστε εδώ τι γράφει η Άση Μπήλιου και για τα υπόλοιπα ζώδια 

Πηγή:asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top