3+1 λόγοι για τους οποίους εξαφανίζεται

Μήπως φταις εσύ χωρίς να το έχεις καταλάβεις;

Ζευγάρι

Ξεκινήσατε να βγαίνετε και ενώ περνούσατε υπέροχα, μια μέρα, απλά δε σου απαντάει σε ένα μήνυμα, ούτε στο δεύτερο. Πριν λοιπόν ξεκινήσεις να αναλύεις με τις φίλες σου την άνανδρη συμπεριφορά του, διάβασε πιο κάτω, μπορεί να έχεις κάνει κάτι που δεν το έχεις καταλάβει.

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποια είναι η πρώτη εντύπωση που κάνεις

1. Θεώρησες ότι έχετε σχέση: Βγήκατε 3 ραντεβού, μιλούσατε και λίγο στο τηλέφωνο κι εσύ, ορθώς αν μας ρωτάς, πίστεψες ότι έχετε σχέση. Και αυτό να ξέρεις βγήκε προς τα έξω! Και εκείνος πανικοβλήθηκε. Το να πεις Και πολλή σου πέφτω που γύρισα και να σε κοιτάξω, δεν είναι παράλογο, αλλά είναι λίγο άδικο. Δεν είναι ότι δεν του άρεσες. Απλά δεν του άρεσες τόσο ώστε να τον δεσμεύσεις.

2. Το σεξ… δεν άργησε μια μέρα: Βασικά ήρθε κατευθείαν οπότε κι αυτός έχασε το ενδιαφέρον του. Μη μας ρωτάς γιατί. Ούτε και ξέρουμε ποιος είναι ο λόγος που το παθαίνουν αυτό οι άντρες. Η περίπτωση να έρθει νωρίς το σεξ και τελικά η σχέση να συνεχιστεί, είναι να σε θέλει σαν τρελός.

3. Η φάση του είναι περίεργη: Για το συγκεκριμένο διατηρούμε επιφυλάξεις, διότι αν κάποιος ερωτοχτυπηθεί δεν καταλαβαίνει ούτε φάσεις ούτε τίποτα. Οπότε ναι, αν δε σε θέλει και πολύ τότε απλά θα επικαλεστεί τη φάση του η οποία μπορεί να είναι από το πιο σοβαρό γεγονός, μέχρι το πιο αστείο. Αλλά και τι να του πεις;

 4. Έκανες εσύ όλη τη δουλειά: Φίλη μου έδειξες τόσο ζήλο, να τον κατακτήσεις, που εκείνος επαναπαύτηκε και πολύ απλά δεν είχε κάτι άλλο να κάνει. Σε περίπτωση δηλαδή που ο συγκεκριμένος είναι άντρας-κυνηγός, μάλλον ξενέρωσε. Αν έχεις πέσει σε τεμπελάκο, υπάρχει πιθανότητα και να σε παντρευτεί.

Πηγή: mylife.com.cy

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top