Έχεις μόλις χωρίσει; Πώς θα καταλάβεις ότι έκανες το σωστό

Μην σου πούμε πως άργησες κιόλας

Χωρισμός

Καμιά φορά, ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Όσο και αν στεναχωριέσαι, ξέρεις κατά βάθος πως έκανες το καλύτερο για σένα. Για να το σιγουρέψεις, διάβασε πιο κάτω.

Πώς θα καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου σκέφτεται να σε απατήσει

Λεκτική κακοποίηση

Στην προκειμένη, δεν χρειάζεται επεξήγηση και πράγματι και πολύ άργησες. Όποια μορφή και αν έχει η βία είναι καταδικαστέα και μπράβο που βρήκες το κουράγιο να φύγεις. Σου αξίζουν τα καλύτερα, αυτό είναι δεδομένο. 

Οι άνθρωποι που σε αγαπούν ανακουφίστηκαν που χώρισες

Ίσως και να στο είπαν ανοικτά, ίσως από διακριτικότητα να μην στο έφρασαν καθαρά, αλλά ήταν εμφανές. Τώρα που χώρισες, εκδηλώνονται και λένε ευθαρσώς πως καλά έκανες. Οι τρίτοι καμιά φορά, που βλέπουν τα πράγματα απ' έξω, είναι σε θέση να κρίνουν πιο αντικειμενικά κάποιες καταστάσεις.

Τέσσερις ιδέες για να απασχολήσεις τον σκύλο σου στο σπίτι

Οι φίλοι του είναι με το μέρος σου

Αν είχες φιλικές σχέσεις με τους φίλους του και εκείνοι σε υποστήριξαν στο χωρισμό, τότε είναι προφανές πως είχε κάνει πολλά λάθη. Επίσης, οι φίλοι του είναι αντικειμενικοί άνθρωποι και μπράβο τους. 

Τα πας καλύτερα στη ζωή σου τώρα που είσαι μόνη

Σκέψου τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσένα. Τώρα που χώρισες, τα παίρνεις πιο σοβαρά; Θα τα θυσίαζες ξανά; Ανάλογα με το τι θα πεις, θα πάρεις και την απάντησή σου αν έκανες καλά που χώρισες.

Όταν σκέφτεσαι τον χρόνο που έχασες θυμώνεις με τον εαυτό σου

Λογικό από τη μία, αλλά από την άλλη το σημαντικό είναι να πάρεις το μάθημά σου και να μην ξανά κάνεις τα ίδια λάθη στο μέλλον. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου γιατί σίγουρα έκανες το καλύτερο που μπορούσες.

Τώρα που έχεις πάρει μία απόσταση, μέχρι και εσύ απορείς με τον εαυτό σου

Έχεις βρει ξανά τα πατήματά σου και πλέον είσαι σίγουρη πως δεν θα έμπλεκες ξανά με έναν τέτοιο άνθρωπο. Μάθημα πολύτιμο για το μέλλον!

Πηγή: mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top