Είσαι σίγουρη πως πέρασες καλά στις διακοπές σου;

Όταν οι διακοπές τελειώνουν και εσύ έχεις μια περίεργη αίσθηση

Είσαι σίγουρη πως πέρασες καλά στις διακοπές σου;

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του φετινού καλοκαιριού, διαπιστώνεις πως δεν έμοιαζε με καμία άλλη χρονιά, παρόλο που πήρες την άδεια σου και κατάφερες να περάσεις μερικές ημέρες διακοπών. Σίγουρα, η γενική κατάσταση με την πανδημία δεν σε άφησε ανεπηρέαστη και εντελώς ξέγνοιαστη, όπως συνήθιζες να είσαι τα προηγούμενα καλοκαίρια. Εκτός αυτού όμως, παρόλο που ανυπομονούσες για αυτές τις λιγοστές μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας, μακριά από την δουλειά και την ρουτίνα της καθημερινότητας, δεν αισθάνεσαι απόλυτα ανανεωμένη και έτοιμη να ξεκινήσεις την νέα χρονιά. Τι είναι, λοιπόν, εκείνο που σε ενόχλησε και δεν σε άφησε να απολαύσεις στο maximum τις διακοπές σου; Ίσως οι μέρες; Η παρέα; Το μέρος; Πιο κάτω μάλλον θα σου λυθεί η απορία, αφού συγκεντρώσαμε μερικούς «καλούς» λόγους που δεν πέρασες απόλυτα καλά στις διακοπές σου και όχι δεν σου είχαν περάσει καν από το μυαλό.

Οι τέλειες διακοπές ΔΕΝ υπάρχουν. Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι ξεκινώντας για διακοπές είναι πως ονειρευόμαστε τα πιο τέλεια μέρη, τις πιο τέλειες συνθήκες, αφού αυτό χρειαζόμαστε για αυτές τις λίγες μέρες χαλάρωσης που διαθέτουμε τον χρόνο. Με λίγα λόγια, ονειρεύεσαι από πριν να περάσεις αυτές τις ημέρες με συγκεκριμένο τρόπο και ανυπομονείς να γίνει πραγματικότητα. Μια αναποδιά όμως, μπορεί να σου χαλάσει το όνειρο και εσύ αισθάνεσαι κάπως περίεργα. Αντί να σκέφτεσαι όλα αυτά εκ των προτέρων, προτίμησε να ζεις την κάθε στιγμή στην ώρα της.

Μπορείς στ’ αλήθεια να κάνεις διακοπές; Διακοπές σημαίνει διακόπτω κάθε τι που κάνω στην καθημερινότητα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στην ουσία όμως, εσύ δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου την καθημερινή ρουτίνα σου, αφού θέλεις να πηγαίνεις να τρως ακριβώς στις 3, αγχώνεσαι που κοιμάσαι πολύ, σκέφτεσαι που και που τι σε περιμένει στην δουλειά όταν γυρίσεις. Αν μπορέσεις να κλείσεις το διακόπτη της καθημερινής ρουτίνας, τότε ναι κάνεις πραγματικά διακοπές.

 

Πηγή: allyou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top