Οι λόγοι που δεν πρέπει να έχεις δίπλα σου μία ζηλιάρα φίλη!

Όσο κι αν σε πληγώνει, πρέπει να την κάνεις πέρα

ζήλια-φίλες

Όσο και αν δεν θες να το παραδεχθείς, τα σημάδια είναι ξεκάθαρα. Η φίλη σου σε ζηλεύει. Και όχι, μην αρχίσεις το αυτομαστίγωμα. Δεν φταις εσύ.

Αλλά αυτή. Και ναι, πρέπει να τη βγάλεις από τη ζωή σου όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Zώδια: Ποια κολλάνε όταν αδιαφορείς;

Αν κάτι μας δίδαξε η πανδημία, είναι πως η ζωή είναι απρόβλεπτη. Και η ζωή μας είναι από μόνη της αρκετά περίπλοκη, για να περιπλέκουμε εμείς οι ίδιοι ακόμη περισσότερο τα πράγματα. 

Αντιθέτως, τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, όπως ξεκάθαροι πρέπει να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι, πρώτα με τον εαυτό μας και έπειτα με τους άλλους. 

Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να είναι ελεύθερα και ωραία!

Η ζήλια είναι ένα τοξικό συναίσθημα. Και κατά επέκταση, ένας ζηλιάρης άνθρωπος είναι τοξικός και δεν έχει καμία σχέση στη ζωή σου. Η ζήλια παράλληλα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πραγματικό νόημα της φιλίας, που είναι να αγαπάς τον άλλο, να τον δέχεσαι με τα καλά και τα κακά του, όπως και να χαίρεσαι με τις χαρές του, και να λυπάσαι με τις λύπες του. 

Ο άνθρωπος που μας ζηλεύει δεν θέλει το καλό μας. Άρα είναι οξύμωρο να έχουμε δίπλα μας έναν φίλο που δεν θέλει το καλό μας. Και εδώ δε χωράνε συναισθηματισμοί, παρά ρεαλισμός, ο οποίος λέει πως δεν θες στη ζωή σου ανθρώπους που σε ζηλεύουν. Γιατί το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σου ρουφάνε την ενέργειά σου κι εσύ εκείνο που πραγματικά θες είναι ανθρώπους θετικούς, που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. 

Επιμέλεια:  MyLife Team
Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top