4 συμβουλές για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή

Το «κλειδί» βρίσκεται στο συναισθηματικό δέσιμο

ζευγάρι χαρούμενο

Όταν ο σύντροφός σου μοιράζεται τις σκέψεις του για κάτι που τον απασχολεί, άκου. Δηλαδή, δώσε την απαραίτητη προσοχή και προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοεί και πώς σχετίζεται προσωπικά με το θέμα. Δείξε κατανόηση και συμπόνια.

Τips για να έχεις μία υγιή σχέση

Να θυμάσαι το «μαζί»
Απόλαυσε δραστηριότητες μαζί του. Μπορείτε να κάνετε μαζί πεζοπορία, να δείτε μία ταινία που επιθυμείτε και οι δύο. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τη σχέση σας. Για να «καλλιεργήσεις» τη σχέση σας ακόμη περισσότερο, μπορείς να περάσεις χρόνο συμμετέχοντας σε δραστηριότητες του συντρόφου σου, ακόμα κι αν δεν συγκαταλέγονται στις δικές σου προτιμήσεις. Δε χρειάζεσαι να προσποιηθείς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Αρκεί η πρόθεση να μοιραστείς μαζί του κάτι που για εκείνον είναι σημαντικό.

Μήπως είναι ναρκισσιστής; Τα σημάδια που θα τον «προδώσουν»

Διαφωνείτε;
Mη βιαστείς να ξεφύγεις από τον διάλογο θυμωμένη. Αντιθέτως, άκου τη δική του πλευρά. Όλες οι σχέσεις έχουν τσακωμούς και σχεδόν πάντα πιστεύουμε πως εμείς έχουμε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσεις να τον πείσεις πως λες το σωστό, δοκίμασε να καταλάβεις την οπτική του συντρόφου σου. Ακόμη κι αν δεν συμφωνείς, εκείνος θα εκτιμήσει το γεγονός πως σέβεσαι τη θέση του.

Εύκολα tips για να ξυπνάς εύκολα το πρωί

Δείξε την αγάπη σου
Μπορεί να νιώθεις πως σε αγαπάει περισσότερο όταν στο λέει ή όταν προσφέρεται να σε βοηθήσει στις δουλειές σου. Ωστόσο, εκείνος μπορεί να μη νιώθει έτσι. Ίσως, καταλαβαίνει πως τον αγαπάς περισσότερο όταν τον ακούς με προσήλωση να μιλάει για κάτι που τον παθιάζει ή όταν τον ενθαρρύνεις να κάνει ένα μεγάλο βήμα ή κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Αφουγκράσου τις ανάγκες του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top