Πώς να έχεις καλύτερη διάθεση στη δουλειά χωρίς γκρίνια

Τέσσερα απλά βήματα για να καταφέρεις και αυτή τη βδομάδα

Κοπέλα στο γραφείο

Το Σαββατοκύριακο έφυγε και μια νέα βδομάδα είναι προ των πυλών. Ξανά στο άγχος της καθημερινότητας και στο στρες της δουλειάς. Η εργασία, μάλιστα, μπορεί να μοιάζει χαοτική και ατελείωτη, όμως το να μετράς καθημερινά τις ημέρες  για τις διακοπές, δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα.

Οπλίσου, λοιπόν, με υπομονή και επιμονή και έχε όλη τη βδομάδα στο μυαλό σου τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και την… ίντριγκα με τους συναδέλφους.

Βάλε πρόγραμμα και προτεραιότητες

Μερικές φορές έχεις να κάνεις τόσα πράγματα, καθώς τα deadline πλησιάζουν και εσύ τρέχεις να τα προλάβεις όλα ταυτόχρονα. Κάπου εδώ, πανικοβάλλεσαι και το άγχος σε κυριεύει, χωρίς αποτελέσματα. Για να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο, φρόντισε να επικεντρωθείς σε μια δουλεία, κλείνοντας όλες τις υπόλοιπες από την οθόνη του υπολογιστή.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

«Καθαρό γραφείο, καθαρό μυαλό», λένε και μάλλον δεν έχουν άδικο.

Προσπάθησε η επιφάνεια της εργασίας σου να είναι καθαρή όταν ξεκινάς και όταν τελειώνεις την δουλειά σου, για να βοηθήσεις και τις σκέψεις σου να μπουν σε τάξη.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Ένα μικρό γλαστράκι με πρασινάδα και κανένα λουλουδάκι μπορεί να μειώσει την  πίεση στο αίμα σου και  να βελτιώσει  την ευεξία σου.

Η βιταμίνη του ήλιου αλλάζει τη διάθεση

Μερικά λεπτά στον ήλιο θα σε βοηθούν να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Μην ξεχνάς ότι ο ήλιος έχει αγχολυτική δράση και κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν χαρούμενοι.

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή: allyou.com
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top