Θες να παίξεις με το μυαλό του; Δες τι να κάνεις

Καλό είναι να μη σε θεωρήσει ποτέ δεδομένη

ζευγάρι

Θέλετε να τον κάνετε να μην ξεκολλάει από πάνω σας; Δείτε μερικές τεχνικές που πάντα πιάνουν. Έχουν εφαρμόσει στην πράξη και ήταν αποδοτικές. 

Tα 6 sos για την πρώτη βραδιά μαζί του!

Ελπίζουμε ότι θα χρησιμοποιήσεις τις συμβουλές για καλό σκοπό, ώστε να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση με τον άντρα που σε ενδιαφέρει!

Η τεχνική έλξη - απώθηση

Σίγουρα έχει συμβεί και σε σένα... να σου λέει από τη μια πόσο σε θέλει και από την άλλη να είναι απόμακρος. Να πηγαινοέρχεται σε σένα, σαν να δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα, κι εσύ να τρελαίνεσαι με αυτή την κατάσταση. Και μάλλον αυτό, σε κάνει να τον θέλεις περισσότερο, σωστά; Άσχετα αν όλο αυτό σε ταλαιπωρεί.

Ίσως αυτή, είναι η πιο αποδοτική τεχνική για να παίξεις με το μυαλό του άντρα που σε ενδιαφέρει και σχεδόν να τον τρελάνεις.

Πες του για παράδειγμα πως βγαίνεις για λίγο καιρό με κάποιον. Δείξε του με την συμπεριφορά σου ότι μπορεί και να τον βλέπεις φιλικά. Εκεί που νόμιζε ότι «σ' έχει» θα την πάθει και αυτό θα τον τρελάνει. Θα χάσει τον έλεγχο και πριν προλάβει να το καταλάβει, εσύ άλλαξε ξανά συμπεριφορά μαζί του και γίνε θερμή. Έτσι θα τον εξιτάρεις, και θα τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια. Εκεί που θα ησυχάζει, εσύ ν' αλλάζεις πάλι τακτική. Να γίνεσαι απόμακρη και να τον κάνεις να μην ξέρει τι να σκεφτεί.

Εγκεφαλικά παιχνίδια και μοτίβα

Τα μοτίβα δεν είναι τίποτε άλλο από περιγραφές συναισθημάτων, εμπειριών και διαδικασιών σκέψης τα οποία προτρέπουν τον συνομιλητή σου να νιώσει αυτό που του περιγράφεις.

Απιστία: Τέσσερα βασικά γεγονότα που την πυροδοτούν

Βρες διάφορα μοτίβα και χρησιμοποίησέ τα σωστά, θα κάνουν έναν άντρα να σε σκέφτεται συνεχώς!

Θα σε ερωτευτεί, θα νιώσει οικειότητα και σύνδεση μαζί σου. Αποτελούν ένα πανίσχυρο ψυχολογικό όπλο με το οποίο πραγματικά μπορείς να μαγέψεις το μυαλό ενός άντρα. Μπορείς να τον κάνεις να συσχετίσει το συναίσθημα μαζί σου. Τι εννοούμε;

Βρες τα σωστά λόγια, άρχισε να δημιουργείς αισθήματα μέσα του.

Έχε υπόψη σου ότι παίζει ρόλο επίσης και ο τρόπος που θα του τα πεις. Καλό είναι να βάλεις λίγο χιούμορ και συναίσθημα στον τόνο της φωνής σου και να μιλάς ήρεμα και αργά, για να προλαβαίνει να δημιουργήσει αυτά που του περιγράφεις (μην το παρακάνεις στο συναίσθημα).

Προσπάθησε να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις του.

Πού γέλασε, πού πήρε βαθιές ανάσες, τι σε ρωτούσε καθώς του μιλούσες, τι στάση έπαιρνε το σώμα του όταν του μιλούσες. Έδειχνε να το απολαμβάνει ή να βαριέται; 

Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν σε δει γυμνή

Να είσαι απρόβλεπτη!

Είναι πολύ σημαντική συμβουλή είτε γνωρίζεις κάποιον 5 ημέρες είτε είστε μαζί ένα χρόνο! Αν σταματήσεις να είσαι απρόβλεπτη καταντάς κατά μια έννοια «δεδομένη». Αν καταντήσεις δεδομένη, σταματάς να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον και αργά η γρήγορα… θα χάσεις το παιχνίδι!
Το να είσαι απρόβλεπτη σημαίνει πολλά πράγματα. Σημαίνει να μην είσαι στο μυαλό του κάτι δεδομένο. Να μην είσαι ανοιχτό βιβλίο. Σε ένα βαθμό να παραμένεις μυστηριώδης. Να μην κάνεις πάντα αυτό που περιμένει κτλ. 

Επιμέλεια:  MylifeTeam
Πηγή: mylife.com.cy
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top