Tips για να φιλήσεις υπέροχα ένα αγόρι!

Όλες οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις

φιλί

Όχι μόνο οι άντρες αλλά και οι γυναίκες έχουν ανασφάλειες όταν έρθει η ώρα να δώσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Τέρμα οι ανασφάλειες. Ξεκινάμε καρέ καρέ, όλες τις  κινήσεις που οι περισσότερες γυναίκες δεν τις ξέρουν, ή τις ξέρουν και δεν τις θυμούνται, ή βαριούνται να τις εφαρμόσουν.

Kράτα στη ζωή σου λίγους και καλούς

Αν θέλεις να γίνεις καθηγήτρια στο φιλί και όταν βρεθεί με τους κολλητούς του, να κοκορευτεί ότι βγαίνει με μια θεά που φιλάει απίθανα, πάμε…

Eννέα κόλπα για να σε σκέφτεται συνέχεια

Δεν ξεκινάμε από το φιλί

Έλα πολύ κοντά και κοίταξέ τον στα χείλη. Πλησίασε το πρόσωπό σου στο πρόσωπό του. Όταν δύο άνθρωποι έχουν έρθει τόσο κοντά, η θερμοκρασία έτσι κι αλλιώς ξεκινά να ανεβαίνει.

Κλείσε τα μάτια και ξεκίνα την εξερεύνηση

Πλησίασε την μύτη σου στον λαιμό του και ακούμπησέ τον απαλά. Η αίσθηση την ζέστης και η μυρωδιά του, θα σε οδηγήσουν ενστικτωδώς στην περιοχή γύρω από τα αυτιά και στο πρόσωπό του γενικότερα.

Η αναμονή θα τον εξιτάρει πολύ

Δεν πηγαίνουμε ακόμη να φιλήσουμε τα χείλη του, γιατί θέλουμε να τον κάνουμε να περιμένει. Απομακρύνεσαι και τον αφήνεις να σε τραβήξει εκείνος προς το μέρος του. Θυμήσου είπαμε δεν πας να τον φιλήσεις στο στόμα κατευθείαν.

Αργά και  με βελούδινες κινήσεις

Όταν σε τραβήξει ξανά κοντά του και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φιληθείτε, όλες οι κινήσεις στην αρχή πρέπει να είναι πολύ αργές και απαλές. Κλείσε τα μάτια και απλά άφησέ τον να ακουμπήσει τα χείλη σου.

Μίλα ψιθυριστά

Μην βιαστείς να βγάλεις την γλώσσα σου και ξεκίνα ανάμεσα από το φιλί, να μιλάς ψιθυριστά για ότι συμβαίνει, ή για το τι θα ήθελες να συμβαίνει…

Όταν έρθει η ώρα της γλώσσας

Μετά από τα χείλια, το αγόρι λογικά θα σε οδηγήσει με τον ρυθμό του στο επόμενο στάδιο, της γλώσσας. Αν μπορείς πάλι να διακόψεις τον ρυθμό και λίγο να απομακρυνθείς, να ξέρεις ότι αυτή τη αναμονή πάλι θα φουντώσει την κατάσταση. Μην τον κάνεις να περιμένει όμως πολύ. Το ίδιο tip ισχύει και για το σεξ και καλό είναι να το ξέρεις. Μια μικρή διακοπή της φάσης, ανεβάζει την επιθυμία και άρα την στύση.

Αφέσου ελεύθερη

Όταν πια έχει έρθει εκείνη η ώρα που φιλιέστε με πάθος,  η γλώσσα σου πλέον μπορεί να “εκφραστεί” με λίγο μεγαλύτερη ένταση. Να δαγκώσεις ελαφρά, μετά λίγο πιο έντονα, μετά ξανά απαλά και γενικά να αφήσεις το ένστικτο, την φαντασία, το σώμα και τον εγκέφαλό σου ελεύθερα να εκφραστούν και να απολαύσουν αυτή την εξαίρετη και τόσο διεγερτική ανταλλαγή λυσοζύμης (ουσία που περιέχεται στο σάλιο)!

  
Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top