Tips αυτοπεποίθησης για να μην είσαι single

Πίεσε τον εαυτό σου να βγει με άντρες που σε θέλουν

σχέση-αυτοπεποίθηση

Aν τα έχεις δοκιμάσει όλα, αν έχεις για καιρό προσπαθήσει και η single κατάσταση συνεχίζεται, υπάρχει ένα σούπερ tip που μπορεί να σε ξεμπλοκάρει άμεσα. Εμείς θα στο αποκαλύψουμε κι εσύ αν θέλεις το ακολουθείς. Αυτό που θα ακούσεις, σε μένα τουλάχιστον λειτουργεί πάντα και καθόλου δεν ντρέπομαι να το μοιραστώ μαζί σου.

 

Βήμα 1

Βγαίνεις ταυτόχρονα με τρεις, ή έστω με δύο άντρες που δείχνουν ότι σε θέλουν πολύ και σε διεκδικούν. Το ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει κανείς πολύ. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις σεξ. Θα τους χρησιμοποιήσεις για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Αν ο πρώτος δεν σε παίρνει τηλέφωνο την ώρα που πρέπει για να κανονίσετε που θα πάτε το Σάββατο, δεν θα είσαι πάνω από το τηλέφωνο να περιμένεις μήνυμά του. Κανονίζεις με τον επόμενο και έτσι έχεις την άνεση να μην δείξεις ότι σε ενδιαφέρει.

Πέντε λόγοι που ένας άντρας δε θα σε πάρει τηλέφωνο

Βήμα 2

Ξέρεις ότι αυτή την στιγμή παίζεις ένα παιχνίδι και δεν έχεις άγχος για το που θα πάει η κάθε σχέση. Έτσι δεν δείχνεις σε κανέναν ότι κάνεις “κρα” και καίγεσαι για σχέση. Eπίσης ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι ανάγκη να περνάς τέλεια, ή να είσαι σούπερ ερωτευμένη.

Βήμα 3

Σιγά σιγά όσο βγαίνεις μαζί τους, ανακαλύπτεις ότι αυτοί οι άνθρωποι σε έχουν βοηθήσει χωρίς να το θέλουν, να αισθανθείς ότι είσαι ωραία, ότι έχεις πέραση, ότι είσαι ποθητή. Κυρίως όμως σε έχουν βοηθήσει να μην κάνεις λάθη τακτικής, όπως το να δείχνεις αγχωμένη για παρέα και σχέση.

Βήμα 4

Μέσα σε λίγο καιρό καθώς θα έχεις αλλάξει νοοτροπία και θα έχεις λάμψη και αυτοπεποίθηση, θα σου χτυπήσει την πόρτα κάτι καινούργιο, ή μπορεί να αρχίσει να σε ενδιαφέρει και να σε γοητεύει, ένα από αυτά τα τρία πρόσωπα που πριν δεν ήθελες. Θα μου πεις που θα βρω τρεις, ή έστω δύο “παίκτες” να με θέλουν πολύ

Ψάξε λίγο καλύτερα στις επαφές και στις ατζέντες σου, κάτι θα βρεις…

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top