Θέλεις γάμο; Βγες ραντεβού με αυτά τα ζώδια!

Παντρεύονται πιο εύκολα και με μεγάλη χαρά

τρία ζώδια να βγεις ραντεβού αν σ' ενδιαφέρει ο γάμος

Είδες τι καλοί άνθρωποι είμαστε! Για να μην παιδεύεσαι και  χάνεις την ώρα σου με ζώδια που έχουν απλά στο νου τους να περάσουν την ώρα τους και μετά έξω απ᾽ την πόρτα, σου βρήκαμε τους τρεις μεγαλύτερους “σχεσάκηδες” του ζωδιακού, που κυκλοφορούν με τις βέρες στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Λοιπόν έχουμε και λέμε, τα ζώδια που παντρεύονται πιο εύκολα και  με μεγάλη χαρά είναι:

Ζηλεύεις; Τέσσερα βήματα για να ηρεμήσεις

Ο Ταύρος

Υπέροχος, πανέξυπνος, δημιουργικός, χιουμορίστας και πάνω απ᾽όλα οικογενειάρχης. Οι Ταύροι αναζητούν την ηρεμία και την θαλπωρή μιας σταθερής σχέσης και μιας οικογένειας και μπορεί να είναι τρελούτσικοι, αλλά είναι ιδιαίτερα ώριμοι και υπεύθυνοι. Γενικώς είναι γεννημένοι για μπαμπάδες. Η δέσμευση όχι απλώς δεν τους τρομάζει, αλλά είναι γι´ αυτούς μια φυσική κατάσταση. Αν έχεις βρει σύντροφο Ταύρο και νιώθεις ότι τα πάτε καλά, πρώτα θα σου προτείνει να φάτε με τους γονείς του και μετά θα ζητήσει και το χέρι σου.

Ο πρώην σου έκανε δεσμό με την κολλητή σου; Πώς να το διαχειριστείς

Ο Καρκίνος

Δώσ᾽του ρουτίνα και πάρ᾽του την ψυχή. Ο μεγαλύτερος “παντόφλας” του ζωδιακού, έχει ανάγκη από ασφάλεια, στοργή, ηρεμία και κυρίως να μην τον ξεκουνάς από εκεί που βολεύτηκε. Για τον Καρκίνο, η οικογένεια και τα παιδιά είναι πάνω από όλα, γι᾽αυτό από μικρή ηλικία θέλει να ζευγαρώσει, να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Εξάλλου είναι τόσο ρομαντικό πλάσμα. Αν έχεις πέσει πάνω στο υπέροχο Καρκινάκι και καταλαβαίνεις ότι είναι ερωτευμένος, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα αρχίσει να σκέφτεται για γάμους και παιδιά. Άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες!

Ο Ζυγός

Kαθώς κυβερνώνται από την “Αφροδίτη”, τον πλανήτη της αγάπης, οι Ζυγοί, έχουν καρδιά αγκινάρα, είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και μόλις γνωρίσουν μια κοπέλα που τους κάνει λίγο κλικ, τρέχουν στα ανθοπωλεία και στα κοσμηματοπωλεία για τις βέρες. Και μπορεί μετά να χωρίσουν, αλλά μόλις ξαναγνωρίσουν την επόμενη, φτου κι απ᾽την αρχή παίρνουν σβάρνα τα ανθοπωλεία και τα χρυσοχοεία! Αν είστε πάνω από μήνα μαζί, νιώθετε καλά κι ερωτευμένοι, άρχισε να κοιτάς νυφικά. Όπου να᾽ναι, θα σκάσει μύτη γονατιστός με το μονόπετρο…

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top