Είσαι μόνη; Πέντε βήματα για να βρεις γρήγορα ταίρι

Μήπως τελικά ψάχνεις σε λάθος σημείο

ζευγάρι

Καμιά φορά έχουμε αγωνία να λήξει αυτή η μοναξιά και να βρούμε επιτέλους έναν άνθρωπο να μας καταλαβαίνει ( να είναι και νόστιμος, να ταιριάζουμε και στο σεξ…) και δεν μπορούμε να σκεφτούμε ψύχραιμα και να λειτουργήσουμε με στρατηγική. Έτσι συχνάζουμε συνέχεια στα ίδια μέρη, βλέπουμε τις ίδιες παρέες και δεν ανοιγόμαστε σε κάτι διαφορετικό που μπορεί να μας ξεμπλοκάρει.

Xώρισες; Η Klum σου δείχνει πώς να προχωρήσεις παρακάτω

Voila τα 5 βήματα που μπορούν να σε βγάλουν από αυτή την κατάσταση αναμονής, που δεν λέει να τελειώσει:

1. Κατ´ αρχήν σταμάτα να ψάχνεις

Όσο ψάχνεις, αυτό φαίνεται και τρέπει σε φυγή όλους τους άντρες. Είναι σαν να ανάβει μια φωτεινή επιγραφή στο μέτωπό σου που να γράφει ‘‘ θέλω να κάνω σχέση, τώρα’’…

2.    Για να δεις πόσο τυχερή είσαι και δεν το ξέρεις, πήγαινε και μείνε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με ένα φιλικό σου ζευγάρι που έχει δύο μικρά παιδιά.  Δευτέρα πρωί, θα φύγεις τρέχοντας και κάνοντας τον σταυρό σου.

Και πάμε στο κυρίως θέμα. Το πιο πιθανό είναι ότι στα μπαράκια και στα κλαμπ δεν θα γνωρίσεις κάποιον. Όλοι έχουν μια πόζα και μια άρνηση να επικοινωνήσουν και γενικώς είναι στην κοσμάρα τους, οπότε το φλερτ δυσκολεύει. Υπάρχουν όμως κι άλλες options:

3. Δοκίμασε να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα ή κάποια δραστηριότητα που μαζεύει πολλούς άντρες

 Ο κοινός χρόνος και τα κοινά ενδιαφέροντα ενώνουν τους ανθρώπους. Γράψου σε μια ποδηλατική ομάδα, ξεκίνα ιστιοπλοΐα, τένις, ή χορό.  Ακόμη κι αν δεν σου αρέσουν πάρα πολύ οι συμμαθητές σου, η παρέα τους και μόνο θα σε ξεκολλήσει από τις παρέες των γυναικών.

4.Ταξίδεψε μόνη στο εξωτερικό: η πιο ωραία λύση είναι να επισκευτείς φίλους που μένουν έξω

Έτσι και θα έχεις παρέα και τις βόλτες σου θα κάνεις για να γνωρίσεις κόσμο. Σου προτείνουμε την Ολλανδία γενικώς, την Γαλλία γενικώς, την Κοπεγχάγη, την Κωνσταντινούλη. Απίστευτα ανοιχτοί στις Ελληνίδες και στο φλερτ.

5. Τέλος, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στους φίλους σου

Καμιά φορά ο έρωτας και το ενδιαφέρον είναι κάτω από την μύτη μας και δεν το βλέπουμε.

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top