Τρεις στιγμές που μπορείς να απολαύσεις κατά τη διάρκεια του χωρισμού σου

Δεν είναι όλα τόσο μαύρα όσο νομίζεις

ευχάριστες στιγμές που μπορεί να ζήσει μία φρεσκοχωρισμένη

Όλες μας ξέρουμε πως όταν χωρίζουμε λυγίζουμε ,κλαίμε και πέφτουμε στα πατώματα κλεισμένες στους τέσσερις τοίχους. Όμως οι χωρισμοί όσο επώδυνοι και να είναι έχουν κάποιες μικρές ίσως και μεγάλες στιγμές απόλαυσης γιατί σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Καταρχάς είσαι ελεύθερη και μπορείς να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν χωρίς να σκέφτεσαι αν θα θέλει να συμμετάσχει και ο σύντροφός σου. Έπειτα μπορείς να δεις τις αγαπημένες σου ρομαντικές ταινίες/σειρές που ο πρώην σου δεν ήθελε να βλέπετε μαζί διότι δε του άρεσαν τέτοιου είδους ταινίες.

Δε σε κρατάει πίσω είτε στις σπουδές σου, είτε στη δουλειά σου.Πόσα παραδείγματα γυναικών ή και ανδρών έχουμε όπου ο σύντροφός τους δεν ήθελαν τις σπουδές ή τη δουλειά τους;

Κυνήγησε τα όνειρά σου γιατί είναι δικά σου και μόνο. Πρέπει να είσαι ανεξάρτητη και να μην εξαρτάσαι από κανέναν! Όσο και αν πονάς που χώρισες μη ξεχνάς πως με κάποιον μαγικό τρόπο θα εμφανιστεί μπροστά σου εκείνος ο άνθρωπος που θα σε αγαπάει και που θα ακολουθήσει και τα δικά σου θέλω και θα στηρίξει τις δικές σου επιλογές.

Μη ξεχνάς ποτέ πως μια σχέση άλλωστε θέλει αμοιβαίες υποχωρήσεις, γι' αυτό μη στεναχωριέσαι, κάνε όσα θέλεις και προχώρα παρακάτω.

Της blogger, Τίνας Μιχαηλίδου 

Πηγή: Εx' Ghost by Tina Michaelidou 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top