Τι έμαθα για τους άντρες από τους κολλητούς μου!

Πώς θα καταλάβεις αν κάποιος παίζει με τα αισθήματά σου

τα ψέματα που λένε οι άντρες στις γυναίκες

Αν δεν έκανα παρέα με άντρες, αν δεν με μάθαιναν πώς σκέφτονται και τι θέλουν από εμένα, εγώ ενδεχομένως ακόμα να πίστευα στα λόγια όσων με φλερτάρουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Πιθανότατα θα νόμιζα πως όλα είναι ρόδινα και αθώα, ενώ στην πραγματικότητα… μπορεί και να μην είναι!

Το ότι είχα και έχω ακόμα άντρες κολλητούς που με βοηθάνε κάθε φορά που χωρίζω  -πλέον έχω κρίση και δεν χρειάζομαι και τόσο την βοήθειά τους- αλλά και η παρέα με γνωστούς των κολλητών μου που δούλευαν νύχτα ή οι συζητήσεις που έκανα με τους πρώην μου, με έκανε να καταλάβω πως πολλές φορές άλλα θέλουν και άλλα λένε.

Τι έμαθα λοιπόν:

•    Υπάρχουν κάποιοι που για να ρίξουν μια κοπέλα θα πουν ό, τι γλυκανάλατο υπάρχει και μόλις την ρίξουν θα εξαφανιστούν -και φυσικά θα συνεχίσουν να λένε σε όλες τα ίδια.
•    Μπορεί να έχουν και άλλη σχέση και να το κρύβουν καλά, όμως κάποια στιγμή όλα μαθαίνονται ειδικά όταν αρχίσουν να δείχνουν κάποια τρανταχτά σημάδια (τύπου… δε θέλουν να πάτε διακοπές μαζί κλπ).
•    Όταν θέλουν να σε χωρίσουν βάζουν την ίδια κασέτα “δεν φταις εσύ εγώ φταίω και σου αξίζει καλύτερος από εμένα, αλλά θες να μείνουμε φίλοι; ” που σημαίνει ότι απλά ή κάτι άλλο έχουν παράλληλα ή απλά βαρέθηκαν.
•    Αν κάποιος σε θέλει πολύ όση δουλειά και αν έχει θα βρει έστω και 5 λεπτά χρόνο για να σε δει, να σου τηλεφωνήσει ή να σου κάνει κάποια έκπληξη. Άλλωστε οι πράξεις μετράνε και όχι τα λόγια.
•    Αν είναι κάτι σοβαρό θα σε γνωρίσει στους φίλους του, θα βγάλετε φωτογραφία μαζί και θα την ανεβάσετε στα social -εντάξει μια είπαμε ε!- και έτσι δε θα αναρωτιέσαι αν έχει άλλη -πάντα όμως να έχεις τον νου σου!
Γενικά το να έχω άντρες κολλητούς με έμαθε να προσέχω και να σκέφτομαι το τι μου λέει ο καθένας ώστε να μη τα πιστεύω όλα και την πατάω κάθε φορά!

Της blogger, Τίνας Μιχαηλίδου 

Πηγή:Ex's Ghost by Tina Michaelidou 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top