Έχει ο πρώην σου γενέθλια και είσαι σε δίλημμα;

Όσες κακίες κράτησες, κράτησες

γενέθλια πρώην

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δε  λέω συχνά σε άτομα που κάποτε αγαπούσα «χρόνια πολλά» . Ακόμα και αν τους δω στον δρόμο απλά θα αδιαφορήσω. Όμως τα χρόνια περνάνε και όσες κακίες κράτησα, κράτησα.

Για παράδειγμα είχε γενέθλια ένας πρώην μου και έλεγα στη φίλη μου « πωπω έχει γενέθλια» , « να τον χαίρεσαι» μου απαντάει « θα του στείλεις;» και κάπου εκεί σκάλωσα αλλά είπα «ναι θα στείλω».

Έρχεται 12 νταν το βράδυ και στέλνω το μήνυμα. «Χρόνια πολλά, ό, τι επιθυμείς. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα!».

Ξέρεις απόρησα με αυτό το μήνυμα που έστειλα, αγχώθηκα γιατί ή δε θα στέλνω ή θα στέλνω ένα ξερό χρόνια πολλά.

Έτρεξα στη φίλη μου το βράδυ και της το είπα και μου απάντησε ότι ίσως είναι η πιο ωραία ευχή που έχω πει ποτέ σε πρώην μου. Της έκανα πλάκα ότι έπρεπε να του πω «καλό ψόφο» και με αποκάλεσε «θεά». 

Ένιωσα καλά που του έστειλα ένα μήνυμα χωρίς ίχνος κακίας. Μου έφυγε ένα βάρος από την καρδιά και λυτρώθηκα από τις τύψεις που ένιωθα. Μου απάντησε με τον πιο ευγενικό τρόπο που θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος πρώην.

Του εξήγησα αυτά που ήθελα και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον καλό βράδυ. Το αποτέλεσμα; Έβαλα τα κλάματα όχι γιατί μου λείπει ο πρώην μου , αλλά επειδή μετά από πολλά χρόνια είπα μια καλή κουβέντα σε πρώην μου και ένιωσα περήφανη με μένα.
Χρόνια Πολλά στον πρώην μου και στον κάθε πρώην που έχει γενέθλια.

Οι κακίες καλές είναι αλλά κάποια στιγμή και μια καλή κουβέντα μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και ίσως και οι πρώην μας αν ακούσουν μια καλή λέξη από μας ίσως απλά να μαλακώσουν μαζί μας και ας μην γίνει κάτι.

Της blogger, Τίνας Μιχαηλίδoυ

Πηγή:Ex' Ghost by Tina Michaelidou

Πηγή φωτογραφίας:www.pexels.com

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top