Πώς θα ασκείς πιο γόνιμη κριτική στα πράγματα

Μα όλα πάνε στραβά σε αυτή τη χώρα;

κριτική

Δε χάνεις ευκαιρία να κάνεις comment στα social media. Γιατί έχεις άποψη για τα πάντα. Και θεωρείς ότι πρέπει να την εκφράζεις συνεχώς για να τη μαθαίνουν όλοι.Δε περιορίζεσαι φυσικά μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ακριβώς στάση κρατάς και στην προσωπική σου ζωή. 

Κριτικάρεις τον σύντροφό σου, σχολιάζεις τις πράξεις και τις σκέψεις των φίλων σου, και εννοείται ότι στο γραφείο εσύ είσαι αυτή που θα πεταχτεί για να διακόψει τον άλλον και να πει τη γνώμη της.  Δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να εκφράζεις ελεύθερα τη γνώμη σου. Το κακό είναι όταν όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Εκτός βέβαια από το να γίνεσαι μη αρεστή στους υπολοίπους- αλλά το προσπερνάμε καθώς δεν φαίνεται να σε νοιάζει και πολύ.

- Προσπάθησε όταν εντοπίζεις ένα προβληματικό θέμα, συμπεριφορά ή κατάσταση, να εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου χωρίς όμως να προσβάλλεις κάποιον. 
- Κατόπιν, δοκίμασε να προτείνεις λύσεις και εναλλακτικές στο πρόβλημα. 
- Και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν γνωρίζεις ή που δεν σε αφορούν. Κάνε φόκους σε ό,τι πραγματικά άπτεται των γνώσεων και των ενδιαφερόντων σου.  Αλλιώς, θα καταλήξεις ακόμα μία γραφική στο Facebook.

Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top