Πόσο χρόνο περνάς με σένα;

Ο λόγος που αποφεύγουμε τον ίδιο μας τον εαυτό

χρόνος που περνάς με σένα

Θέλεις συνέχεια να είσαι με κόσμο. Να βγαίνεις με φίλους, να τους καλείς σπίτι σου, να έχεις πάντα συντροφιά. Μήπως δεν είσαι απλά πολύ κοινωνική αλλά αυτός είναι ο τρόπος να αποφεύγεις να κάνεις παρέα με τον εαυτό σου;

Δεν είσαι η μόνη. Πολλοί άνθρωποι τρομάζουν και μόνο στην ιδέα ότι θα μείνουν μόνοι. Και συχνά καταλήγουν να γίνουν βάρος στους άλλους.  
Τι είναι, όμως, αυτό που σε φοβίζει τόσο; Θεωρείς μήπως την παρέα σου μη ενδιαφέρουσα και το να σου αφιερώνεις χρόνο κάτι εντελώς άσκοπο;
Κι όμως, ο χρόνος που περνάμε με τον εαυτό μας είναι τόσο σημαντικός. Μπορείς να αφεθείς ελεύθερη, να κάνεις πράγματα που αρέσουν μόνο σε σένα χωρίς να συμβιβάζεσαι με τα θέλω των άλλων, να έρθεις πιο κοντά στο εγώ σου και στο τι θέλεις εσύ πραγματικά.

Ακόμα και να χαλαρώσεις και να πάρεις μια απόσταση από τα πράγματα ώστε να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου και να βάλεις νέους στόχους. 
Ή απλά, να περάσεις καλά, εσύ με σένα.

Είναι εξίσου ωραίο να περνάς ευχάριστα με φίλους ή με άτομα της οικογένειάς σου αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό σου. Προσπάθησέ το και θα δεις ότι θα βρεις πολλά μέσα από αυτή την ιδιαίτερη παρέα. 
 
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:www.allyou.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top