Πώς να αποκτήσεις αγόρι μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου!

Μόνο αν έχεις κότσια...

ζευγάρι

«14 Φλεβάρη πάντοτε μαζί μακάρι…», ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και εσύ είσαι single; Αν δε σου αρέσει αυτή η κατάσταση πια και σε περίπτωση που θέλεις οπωσδήποτε να βγεις ραντεβού, no matter what, έχω να σου δώσω 4 tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις αγόρι στο πι και φι! Δε θέλω όμως, να έχεις και υπερβολικές απαιτήσεις, δύο μέρες είναι αυτές!

αγιου βαλεντίνου

  1. Ξεκίνα να «σκανάρεις» τα social media αγόρια που σου αρέσουν και στείλε μήνυμα. Μην μπεις κατευθείαν στο ψητό, βρες μία αφορμή ή κάνε reaction σε κάποιο από τα InstagramStories τους. Είμαι σίγουρη ότι τουλάχιστον οι μισοί θα σου απαντήσουν και αρκετοί θα ενδιαφερθούν και για ραντεβού! Προσοχή στην Covid-19 όμως ε!
  2. Στείλε «6» και πήγαινε για τρέξιμο στο γήπεδο! Πολλά είναι τα αγόρια που γυμνάζονται εκεί στην καραντίνα. Φόρεσε κάτι αθλητικό αλλά και sexy, πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά και ζήτα βοήθεια από κάποιον που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον για το «ποια είναι η κατάλληλη ώρα να τρέχεις, αν είναι καλύτερο το τρέξιμο ή το περπάτημα, πόση ώρα την ημέρα είναι καλό να τρέχουμε κλπ». Στους άντρες αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις και τους τονώνεις το ηθικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθούν μαζί σου.
  3. Κατέβασε μία εφαρμογή γνωριμιών όπως το Tinder ή το Badoo και ξεκίνα να φλερτάρεις ασταμάτητα με αγόρια που σου αρέσουν. Προσοχή όμως στα fake profiles!
  4. Πάρε το σκυλάκι σου, αν έχεις, φόρεσε τη μάσκα σου, και πήγαινε μία βόλτα σε κεντρικό μέρος για περπάτημα και καφέ στο χέρι. Εκεί μπορείς να πιάσεις τη συζήτηση με κάποιον που σου αρέσει και.. ποτέ δεν ξέρεις... Μπορεί να γίνει και ο Βαλεντίνος σου! 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top