Φρεσκοχωρισμένη; Συμβουλές επιβίωσης για τα Χριστούγεννα

Η ζωή είναι μικρή για να στενοχωριέσαι με το παραμικρό

χωρισμένη

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι ετοιμαζόμαστε για τα ρεβεγιόν και κάνουμε σχέδια για το πως θα περάσουμε εκείνες τις μέρες. Μιλάμε με τους φίλους μας, με τις οικογένειές μας και όσοι έχουν σχέση κάνουν σχέδια με τον σύντροφό τους.

Υπάρχει όμως και μια μερίδα ανθρώπων που είτε είναι ακόμα ελεύθεροι, είτε έχουν χωρίσει πρόσφατα και τα έχουν βάψει μαύρα! 

Σήμερα λοιπόν θα σου γράψω τι πρέπει να κάνεις ώστε τα Χριστούγεννα να μην στεναχωριέσαι καθόλου που έμεινες μόνη:

•    Αν χώρισες πρόσφατα κλάψε όσο θες για εκείνον, μίλα με τις φίλες σου αλλά τις μέρες των εορτών κλείσε τον διακόπτη με την λέξη πρώην και βγες έξω να διασκεδάσεις. Με το να κάθεσαι μέσα και να κλαίγεσαι χάνεις όμορφες στιγμές είτε με τους φίλους σου, είτε με την οικογένειά σου και φυσικά αν δεν βγεις έξω πως θα γνωρίσεις κάποιον άλλον ; Πού ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει το νέο έτος;
•    Αν πάλι είσαι ελεύθερη καιρό τώρα ίσως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις νέο κόσμο, να φλερτάρεις και να βγεις λίγο έξω από το καβούκι σου! Τις ημέρες των γιορτών κανόνισε να βγεις και εσύ έξω έστω για ένα ποτό και να διασκεδάσεις με την καρδιά σου.
•    Αν πάλι επιλέξεις να κάτσεις σπίτι μπορείς να καλέσεις τις φίλες σου ώστε να δείτε μια ταινία ή να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Τις ημέρες των γιορτών καλό θα είναι να μην μιλήσεις για τις όμορφες στιγμές που είχες με τον πρώην σου διότι θα στεναχωρηθείς πάλι και δεν αξίζει!
•    Αν μπορέσεις να φύγεις για λίγες μέρες ίσως να κάνει καλό στην ψυχολογία σου  να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγει και λίγο το μυαλό σου

•    Μην ξεχνάς πως η ζωή είναι μικρή για να στεναχωριέσαι με το παραμικρό για το τίποτα χαμογέλα και προχώρα!

Οι γιορτές θέλουν χαρά και αγάπη και αν είσαι μόνη σου μην στεναχωριέσαι καθόλου καλύτερα να είσαι ελεύθερη παρά να είσαι δεύτερη και επίσης μην ξεχνάς πως έχεις και μια οικογένεια και φίλους που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένη για αυτό χαμογέλα και κανόνισε μαζί τους να περάσετε τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες γιορτές!

Της blogger, Τίνας Μιχαηλίδου 

Πηγή:Ex'Ghost by Tina Michaelidou 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top