Tι σε κάνει τελικά εξπέρ στο σεξ;

Ένας μεγάλος μύθος μόλις καταρρίφθηκε.

Σεξ

Δεν θα σε ρωτήσω με πόσους συντρόφους έχεις πάει μέχρι τώρα. Αυστηρά προσωπικό δεδομένο. Θα σε ρωτήσω όμως το εξής: Πιστεύεις ότι το ότι έχεις μια αρκετά καλή εμπειρία σε καθιστά αυτομάτως πολύ δυνατή στο κρεβάτι;

Παίζει τελικά ρόλο με πόσους συντρόφους έχεις συνευρεθεί; Είναι αυτό που καθορίζει στις επιδόσεις σου στο σεξ ή μήπως όχι;

Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο πειραματίζεσαι με κάτι, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητές σου να βελτιώνεσαι, να μαθαίνεις, να ανακαλύπτεις τι πραγματικά σου αρέσει. 

Ο κάθε σύντροφος έχει κάτι διαφορετικό να σου δώσει. Δημιουργείς μια χημεία μαζί του και κρατάς τόσο τις καλές όσο και τις κακές/αμήχανες/άκυρες στιγμές. 

Κι όμως οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι δεν αρκούν οι πολλές διαφορετικές εμπειρίες για να γίνει κάποιος καλός στο σεξ. 

Τι παίζει ρόλο, λοιπόν; Η ποιότητα και η ωριμότητα της σχέσης, μας λένε. Που εάν το σκεφτείς σοβαρά, ναι, ισχύει. Το να πηγαίνεις π.χ. κάθε βδομάδα και με διαφορετικό σύντροφο, επειδή έτσι σου αρέσει και δικαίωμά σου, σημαίνει ότι είσαι πολύ ενεργή σεξουαλικά αλλά όχι ότι απολαμβάνεις και το καλό σεξ. 

Εάν γνωρίσεις, λοιπόν, κάποιον που κουβαλά τη φήμη του καλού εραστή μόνο και μόνο γιατί πετάει από δω κι από κει σαν μελισσούλα (για να το θέσω τρυφερά), κράτα και μικρό καλάθι. Μπορεί απλά να είναι ένας φοβισμένος, ανασφαλής τύπος.

Μπορεί και όχι. Μην σου αποκλείσω και την μεγάλη έκπληξη. 

Συντάκτης:Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top