Αυτοί είναι οι τρόποι για να ξεπεράσεις έναν επώδυνο χωρισμό

Πως θα αφήσεις πίσω το παρελθόν και θα προχωρήσεις μπροστά

Χωρισμενο ζευγάρι

Αν είσαι φρεσκοχωρισμένη και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να χωθείς στο κρεβάτι ή να κουλουριαστείς στον καναπέ και να μην ξανασηκωθείς από εκεί, ξέχασε το! Ο χωρισμός είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όμως πρέπει να προχωρήσεις μπροστά και όσο το δυνατόν γρήγορα. 
Σίγουρα έχεις σκεφτεί να τον εκδικηθείς κάνοντάς τον να ζηλέψει, για νιώσει αυτό που νιώθεις και εσύ.  Αυτή η μέθοδος όμως δεν θα σε βοηθήσει και θα σε βυθίσει σε ακόμα μεγαλύτερο πόνο. Πρέπει να συνεχίζεις να κοιτάς μπροστά. Αυτά που έγιναν ανήκουν και βρίσκονται πίσω σου, στο παρελθόν. 
 Δες παρακάτω κάποια βήματα που μπορείς να κάνεις προκειμένω να ξεκινήσεις να πηγαίνεις παρακάτω.

Σβήσε τον άνθρωπο αυτόν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι δεν θα βλέπεις σε καθημερινή βάση τι ανεβάζει και τι κάνει, γιατί αυτό σαν άγκυρα λειτουργεί που σε κρατά στον "βυθό" και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.  
Σβήσε τον αριθμό του από το κινητό σου. Έτσι αν σου έρθει κάποια παρόρμηση της στιγμής, δεν θα μπορείς να του στείλεις μήνυμα ή να του τηλεφωνήσεις και θα μπεις στην διαδικασία να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τι πήγες να κάνεις και για ποιόν λόγο.  
Αν διαθέτεις λίγο χρόνο προγραμμάτισε ένα ταξίδι. Άλλαξε για λίγο παραστάσεις. Δες ένα καινούριο μέρος και πιάσε κουβέντα με τους κατοίκους του. Αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. 
Τέλος μην ξεχνάς τους φίλους. Είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχεις μετά την οικογένεια σου. Βγες με τους φίλους σου, άσε τα συναισθήματα σου να βγουν μαζί τους και εκείνοι θα είναι δίπλα σου να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Αν σε περίπτωση διαπιστώσεις πως τίποτα από τα παραπάνω δεν σε βοηθά καθόλου ή σε κάνει να νιώθεις χειρότερα, τότε καλό θα είναι να επισκεφτείς έναν ειδικό σε θέματα σχέσεων ή ακόμα καλύτερα ένα ψυχολόγο. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top