Θες να αγοράσεις καινούργιες πιτζάμες; Τι πρέπει να προσέξεις

Πώς να επιλέξεις σωστά τις πιτζάμες που θα αγοράσεις

Μπορεί πολλές φορές να καταλήγουμε να φοράμε ξεχειλωμένα μπλουζάκια, ή το ίδιο σετ που είχαμε στο λύκειο, όμως οι πιτζάμες είναι σε τελευταία ανάλυση ρούχα που φοράμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Αν λοιπόν βρίσκεσαι αυτήν την περίοδο σε αναζήτηση για αγορά ενός νέου σετ, δες τι πρέπει να προσέξεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή που θα ταιριάζει στο στιλ και τις ανάγκες σου.

Ξέσπασε η Χαρούλα: «Μα καλά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά! Έλεος!»

Βρες το στυλ σου

Είσαι άνθρωπος που βολεύουν τα φανελένια σετ ή τα νυχτικά; Θες κάτι παιχνιδιάρικο με παιδικούς ήρωες, ή ένα πιο ρομαντικό στυλ; Βρες το στυλ που σε εκφράζει και κινήσου ανάλογα.

Διάλεξε ύφασμα

Επίλεξε πιτζάμες από άνετα υφάσματα που αναπνέουν, όπως βαμβάκι, μετάξι ή σατέν. Αυτά τα υλικά όχι μόνο φέρονται καλά στο δέρμα σου αλλά μπορούν επίσης να δείχνουν κομψά.

Η εφαρμογή είναι το κλειδί

Βεβαιώσου ότι οι πιτζάμες σου εφαρμόζουν καλά. Δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ στενές, ούτε όμως και υπερβολικά χαλαρές. Οι πιτζάμες που έχουν το σωστό μέγεθος όχι μόνο θα είναι πιο άνετες, αλλά και θα δείχνουν καλύτερα πάνω σου.


Mix and match

Σκέψου να αγοράσεις σετ πιτζάμες που μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους και να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Αυτό επιτρέπει την ευελιξία και σου δίνει περισσότερες επιλογές ανάλογα με την εποχή και τη θερμοκρασία.

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες

Ψάξε για πιτζάμες με μοναδικές και κομψές λεπτομέρειες όπως δαντέλα, κεντήματα ή διασκεδαστικά μοτίβα. Αυτές οι μικρές πινελιές μπορούν να αναδείξουν τη συνολική εμφάνιση.

Μοντέρνα prints και χρώματα

Διάλεξε πιτζάμες με prints και χρώματα που αντικατοπτρίζουν το στυλ σου και είναι στη μόδα. Τα floral prints, τα γεωμετρικά μοτίβα και τα απαλά παστέλ είναι πάντα δημοφιλή.

Πιτζάμες για συγκεκριμένες περιστάσεις

Έχε διαφορετικά σετ από πιτζάμες για διαφορετικές περιστάσεις. Οι κομψές μεταξωτές πιτζάμες μπορεί να είναι ιδανικές για πιο sexy περιστάσεις, ενώ τα μαλακά βαμβακερά σετ είναι τέλεια για καθημερινή χρήση.

Επένδυσε στην ποιότητα

Οι υψηλής ποιότητας πιτζάμες τείνουν να διαρκούν περισσότερο και να διατηρούν το στυλ τους. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές, σε βάθος χρόνου όμως κάνεις απόσβεση.

Δώσε προσοχή στις οδηγίες φροντίδας

Βεβαιώσου ότι οι πιτζάμες που θα επιλέξεις είναι εύκολες στη φροντίδα και τον καθαρισμό τους. Τσέκαρε τις οδηγίες πλύσης και φροντίδας για να διατηρήσεις το στυλ και την ποιότητά τους.

Δοκίμασέ τις

Αν έχετε την ευκαιρία, δοκίμασε τις πιτζάμες πριν τις αγοράσεις για να βεβαιωθείς ότι σου ταιριάζουν και είναι άνετες.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: www.allyou.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top