H Olivia Wilde έκανε το πιο σέξι κούρεμα

Δείτε το νέο της look- Θα το λατρέψετε

Δείτε στο βίντεο τον καβγά της Olivia Wilde με τη Ραταϊκόφσκι

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Olivia Wilde, είναι μια γυναίκα με απίστευτη φυσική ομορφιά, η οποία μας έχει συνηθίσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας της σε εμφανίσεις κατά τις οποίες τα beauty looks της διατηρούν μια μίνιμαλ αισθητική και είναι σχεδόν πάντοτε ίδια. Ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία δεν αλλάζει ποτέ είναι το χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών της, αφού η ίδια φαίνεται να αγαπάει πολύ τα μεσαία προς μακριά μαλλιά αλλά και το ξανθό – μελί χρώμα.

Πρόσφατα όμως, η Olivia Wilde ετοίμασε μια έκπληξη για τους θαυμαστές της. Με αφορμή το καλοκαίρι και δεδομένου ότι αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι μια περίοδος που οι περισσότερες γυναίκες κάνουμε αλλαγές για να ανανεώσουμε την εικόνα μας, η σταρ επέλεξε να «υιοθετήσει» ένα νέο κούρεμα, το οποίο είναι και μεγάλη τάση.

Έξαλλη η Γουάιλντ με τη Ραταϊκόφσκι: «Μη βάζει το όνομά μου στο στόμα της»

Η Olivia Wilde δημοσίευσε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη φωτογραφία που βλέπουμε ποζάρει με curtain bangs και τα μαλλιά πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο.

Αυτό το κούρεμα με τις αφέλειες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trends των τελευταίων ετών, το οποίο έχουν δοκιμάσει και «υιοθετήσει» όχι μόνο influencers αλλά και σταρς από όλο τον πλανήτη. Πρόκειται για αφέλειες που μαζί με το κατάλληλο φιλάρισμα των μαλλιών δημιουργούν το τέλειο κάδρο του προσώπου, τονίζουν τα χαρακτηριστικά και χαρίζουν ένα πιο σέξι και θηλυκό look, με έμφαση στο βλέμμα και τα ζυγωματικά.

Το κούρεμα αυτό της πηγαίνει πολύ και είναι μια safe αλλαγή για την καλοκαιρινή σεζόν.

Συντάκτης: Allyou Team

Πηγή:www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top