Βαλεντίνα σε Ελπίδα: «Κράζεις; Θαυμάζεις»

Η Βαλεντίνα περπάτησε όλο χάρη στην πασαρέλα!

Για να συναντήσει τις παλιές της συμμαθήτριες η Βαλεντίνα φόρεσε ένα κρουαζέ κόκκινο φόρεμα. Η διαγωνιζόμενη ενθουσίασε τις συμπαίκτριές της με την πασαρέλα της, είχαν την ίδια γνώμη και για τα ρούχα της;

Βαλεντίνα σε Σοφία: Τα παπούτσια δε με ξετρέλαναν, το τσαντάκι είναι άσχετο

Η Γαβριέλα σχολίασε θετικά το φόρεμα, αν και το βρήκε πρωινό και λιγάκι μεγαλίστικο «Δυστυχώς σήμερα δεν είσαι στο θέμα μας, μπορείς να κάνεις ένα reunion όμως όχι το βράδυ».

Με την άποψή της συμφώνησε και η Ιωάννα, η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε «Sexy είσαι με αυτό το φόρεμα, αλλά θεωρώ ότι είναι πρωινό. Το πέδιλο με προδιαθέτει περισσότερο σε πρωινό. Καθηλωτική δεν μπορώ να πω ότι είσαι, sexy λόγω του χρώματος είσαι, αλλά όχι 100% μέσα στο θέμα».

Το φόρεμα της 19χρονης Βαλεντίνας δεν έπεισε ούτε την Ελπίδα πως είναι βραδινό, ενώ θεώρησε πως ταιριάζει καλύτερα σε μεγαλύτερες ηλικίες. «Το φόρεμα μ' αρέσει το κόψιμο, αλλά είναι λίγο μεγαλίστικο για σένα. Δεν είναι επίσης τόσο βραδινό, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είναι εκτός θέματος».

Βαλεντίνα σε Ελπίδα: «Δεν είσαι σέξι»

Η παίκτρια έδειχνε να μην ενοχλείται ιδιαίτερα από τις παρατηρήσεις των κοριτσιών. Μάλιστα με αφορμή τα σχόλια της Ελπίδας, δήλωσε on camera: «Εννοείται πως δε με πειράζει που βγήκα πάλι εκτός θέματος. Αν και υπάρχει το ενδεχόμενου του "Κράζεις; Θαυμάζεις"».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κριτική της Σοφίας, η οποία τόνισε: «Με προβλημάτισε ο φελλός στο παπούτσι, νομίζω όμως πως για την ηλικία σου δεν είναι τόσο απαγορευτικό αυτό το παπούτσι. Η τσάντα είναι σοβαροφανής για σένα. Τα χρώματα που έχεις επιλέξει στην τσάντα και στα παπούτσια είναι λίγο περίεργα. Βέβαια έχεις βάλει το ίδιο και στο κόσμημα, οπότε μου κάνει λίγο matchy matchy. Ότι τα έχεις κάνει όλα αρκετά ασορτί. Μ΄ αρέσει το υλικό του φορέματος, αλλά δε νομίζω ότι είναι πρωινό μόνο, απογευματινό θα το έλεγα και για νωρίς το βραδάκι. Νομίζω ότι έχεις πιάσει στα μισά το θέμα».

Δείτε το Shopping Star  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top