Βαλεντίνα σε Σοφία: Τα παπούτσια δε με ξετρέλαναν, το τσαντάκι είναι άσχετο

Η πασαρέλα της Σοφίας στο Shopping Star

Άσπρο σακάκι επέλεξε να φορέσει η Σοφία στο reunion με τις συμμαθήτριές της, όμως οι άλλες τέσσερις διαγωνιζόμενες του Shopping Star όπως φάνηκε δεν ξετρελάθηκαν με τις στιλιστικές της επιλογές.

Καγιά σε Ελπίδα: «Το μαλλί δε το πετύχαμε, θα το ήθελα αλλιώς»

«Μ’ αρέσει ο τρόπος που έχεις συνδυάσει τις αποχρώσεις που είναι το άσπρο με το ασημί. Ταιριάζουν τα παπούτσια με τη μπλούζα. Τα παπούτσια δε με ξετρέλαιναν. Μου φάνηκαν σαν παντόφλα. Το τσαντάκι είναι άσχετο αλλά ταιριάζει με το παπούτσι και τη μπλούζα. Καθηλωτική είσαι για σέξι δεν ξέρω» τόνισε η Βαλεντίνα και η Σοφία αντέδρασε:

«Πώς είναι άσχετο αλλά ταιριάζει με το παπούτσι και τη μπλούζα. Είναι σαν να φάσκεις και αντιφάσκεις».

Η Γαβριέλα από την άλλη επεσήμανε πως θα ήθελε η Σοφία να διάλεγε μπλούζα ένα νούμερο μεγαλύτερη. 

«Θα ήθελα τη μπλούζα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Θα ήθελα να βάλεις λίγο πιο ψηλό τακούνι.  Η τσάντα είναι αδιάφορη. Ήταν λαμπερή αλλά όχι καθηλωτική» σχολίασε. 

Η Ιωάννα από την άλλη ανέφερε πως η διαγωνιζόμενη μάλλον μπέρδεψε το θέμα της εβδομάδας. 

«Θα προτιμούσα να πάρεις άλλο σκουλαρίκια. Ωραίο το μακιγιάζ. Το κοστούμι με παραπέμπει σε καθηγήτρια όχι σε reunion. Δεν είσαι μέσα στο θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά όμως η Σοφία αντέδρασε: 

«Και συ έβλεπες κοστούμι πώς το λες τώρα αυτό

« Μ’ αρέσει η μπλούζα και τα παπούτσια. Και το παντελόνι μου αρέσει αλλά μου κάνει ανοιξιάτικο ντύσιμο και όχι καλοκαιρινό. Θα ήθελα πιο grande τσάντα». ανέφερε η Ελπίδα. 

Δείτε το Shopping Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top