Shopping Star: Καμία από τις διαγωνιζόμενες δε βρήκε φινετσάτη τη Μαρία

Η διαγωνιζόμενη απογοητεύτηκε από τα σχόλια που άκουσε

Φινετσάτη με καπαρντίνα προσπάθησε να είναι η Μαρία, που έκανε πασαρέλα στο Shopping Star,  το απόγευμα της Δευτέρας. Αν και η διαγωνιζόμενη έβαλε τα δυνατά της για να καταφέρει να ξεχωρίσει, τα λόγια που άκουσε από τις συμπαίκτριές της δεν ήταν και τόσο καλά.

Βγήκαν τα μαχαίρια στο Shopping Star: «Τι ζόρι τραβάς Ειρήνη μου;»

«Μου αρέσει το χρώμα που έχει η καπαρντίνα αλλά σαν σύνολο θα ήθελα να δω κάτι πιο ήρεμο παραδείγματος χάρη το πουκάμισο να είναι μπεζ.

Το παντελόνι σου θα το ήθελα λίγο πιο καλοφτιαγμένο. Θα ήθελα άλλα παπούτσια, δεν μου άρεσαν τα συγκεκριμένα sneakers. Μου έλειπε η φινέτσα από το look σου» σχολίασε η Αθανασία με τη Εμιλιάνα να υποστηρίζει πως η διαγωνιζόμενη δεν προσπάθησε να βάλει λίγη φινέτσα στο στιλ της.

Eιρωνείες στο Shopping Star: «Ήρθαν και οι μαϊμούδες στο πλατό»

«Το πουκάμισο δε μου άρεσε. Θα ήθελα ένα λευκό πουκάμισο. Θα ήθελα μία τσάντα και  σκουλαρίκια. Δεν βλέπω φινέτσα στο look σου» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Δε θα ήθελα μακριά καπαρντίνα. Το πουκάμισό σου δε μου αρέσει που είναι τόσο εμπριμέ. Είσαι εντός θέματος» ανέφερε η Τζένη ενώ και η Νάνσυ επεσήμανε στη Μαρία πως το look της δεν ήταν φινετσάτο. 

«Μου αρέσει η καπαρντίνα και το πουκάμισο. Θα ήθελα ένα παντελόνι άλλου χρώματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.  Η διαγωνιζόμενη δήλωσε βαθιά απογοητευμένη καθώς δεν περίμενε να ακούσει τέτοια λόγια. 

Δείτε το Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top