Βγήκαν τα μαχαίρια στο Shopping Star: «Τι ζόρι τραβάς Ειρήνη μου;»

«Διαφωνώ με την κριτική της Μαρίας…δεν ξέρει» δήλωσε η Νίνα

Σε φιλανθρωπική gala στον Βοτανικό θα βρεθεί η Νίνα με αφορμή το θέμα της εβδομάδας στο Shopping Star που είναι «Επίτιμη καλεσμένη σε black-tie δείπνο».

Καγιά σε διαγωνιζόμενη: «Γιατί χρυσό μου; Γιατί;»

Πώς τα πήγε στιλιστικά; Έκανε τις κατάλληλες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ;

«Είσαι λίγο in και ξε-in. Το παντελόνι σου μου αρέσει πολύ. Μπράβο που πρόλαβες να μακιγιαριστείς» σχολίασε η Αιμιλία με τη Νίνα να αντιδρά στο σχόλιό της.

Σμόκιν κοστούμι: Πώς να το φορέσετε και με τι να το συνδυάσετε

«Δεν κατάλαβα τι εννοούσε: Ούτε κρύο ούτε ζέστη είναι για μένα η κριτική της».

Ούτε όμως και με την κριτική της Γεωργίας έμεινε ικανοποιημένη η Νίνα παρόλο που τα περισσότερα σχόλια που της έκανε ήταν θετικά. 

«Έβαλες στο σύνολό σου πολλή λάμψη. Δεν πίστευα πως αυτή που διάλεξες είναι η κατάλληλη γόβα αλλά έδεσε υπέροχα με το παντελόνι. Το τσαντάκι δεν το προτιμώ. Το πουκάμισο είναι υπέροχο. Σου πάει με την παντελόνα το ίσιο το μαλλί αλλά θα ήθελα κάτι πιο μαζεμένο» σχολίασε η διαγωνιζόμενη.

Η Μαρία βρήκε τη Νίνα και εντός θέματος και εκτός προκαλώντας την αντίδραση της διαγωνιζόμενης.

«Τα παπούτσια σου μου αρέσουν. Η εμφάνισή σου είναι για disco party και όχι για gala. Μου αρέσει το πουκάμισο και ο φιόγκος. Είσαι και δεν είσαι στο θέμα. Το πάνω μέρος του ντυσίματός σου είναι εντός θέματος και το από κάτω, όχι» σχολίασε χαρακτηριστικά με τη Νίνα να ανταπαντά πως διαφωνεί με την άποψη της Μαρίας αλλά τη συγχωρεί επειδή είναι μικρή και δεν ξέρει. 

Η κριτική όμως που την έκανε να εκνευριστεί ήταν της Ειρήνης η οποία ανέφερε πως το τσαντάκι δεν ταιριάζει καθόλου, Τα σκουλαρίκια δε της αρέσουν αλλά ούτε και το παπούτσι είναι το κατάλληλο καθώς δε θα τη βολεύει στο περπάτημα.  

«Τι ζόρι τραβάς Ειρήνη μου. Δεν ξέρω. Σε πόνεσε μάλλον που εσύ δεν πρόλαβες να πας κομμωτήριο» δήλωσε η διαγωνιζόμενη φανερά εκνευρισμένη. 

Δείτε το Shopping Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top