Eιρωνείες στο Shopping Star: «Ήρθαν και οι μαϊμούδες στο πλατό»

«Εσύ δηλαδή νομίζεις πως έχεις περισσότερο στιλ;»

Ένα σατέν φόρεμα επέλεξε να φορέσει η Μαρία η οποία ήταν και η τελευταία διαγωνιζόμενη που έκανε πασαρέλα στο Shopping Star ως «επίτιμη καλεσμένη σε black-tie δείπνο».

Βγήκαν τα μαχαίρια στο Shopping Star: «Τι ζόρι τραβάς Ειρήνη μου;»

Στη διαγωνιζόμενη δεν άρεσε καμία από τις τέσσερις κριτικές που δέχτηκε για το look της.

 «Θα ήθελα τα μαλλιά σου μαζεμένα πάνω. Μαρία με στενοχώρησες. Η τσάντα είναι η ίδια με της Αιμιλίας. Το φόρεμά σου είναι ίδιο με το δικό μου μόνο στο χρώμα διαφέρει. Είσαι στο θέμα με ιδέες αλλων» της είπε η Ειρήνη με τη Μαρία να αντιδρά λέγοντας πως η τσάντα της δεν έχει καμία σχέση με της Αιμιλίας κι αν η Ειρήνη δεν βλέπει καλά να της φέρει ένα ζευγάρι γυαλιά.

Η Ειρήνη ωστόσο δε βρήκε ομοιότητα μόνο ανάμεσα στις δύο τσάντες αλλά και ανάμεσα στο δικό της φόρεμα και στης Μαρίας όπου διαπίστωσε πως η μόνη διαφορά ήταν στο χρώμα.

«Έχουνε έρθει οι μαϊμούδες στο πλατό και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι» ανέφερε η Ειρήνη εννοώντας πως το look της Μαρίας ήταν απομίμηση του δικούς της δηλαδή μαϊμού. 

«Το styling δεν υπάρχει. Ασημί τσάντα, ασημί κοσμήματα δεν είναι styling, ούτε κάτι ουάου» σχολίασε η Νίνα ενώ και η Αιμιλία ήθελε να δει κάτι διαφορετικό.

«Σε ήθελα με κάτι διαφορετικό. Δε βλέπω στιλ. Είσαι σαν προσκεκλημένη σε βάφτιση. Δεν έχεις στιλ» τόνισε με τη Μαρία να ξεσπά.

«Εσύ έχεις περισσότερο στιλ νομίζεις;»

Καγιά σε Αιμιλία: «Το clutch ούτε που θέλω να το ξέρω. Δε θέλω contouring!»

Η πιο light κριτική ήταν της Γεωργίας ούτε όμως κι αυτή άρεσε στη Μαρία.

«Το φουστάνι μου άρεσε. Το παπούτσι ήταν από τις επιλογές μου. Δεν ξέρω αν ταιριάζει το φόρεμα με το παπούτσι. Θα ήθελα τα μαλλιά πίσω για να φαίνονται τα σκουλαρίκια» δήλωσε με τη Μαρία να αναφέρει πως η γνώμη της διαγωνιζόμενης δεν ήταν τεκμηριωμένη.

Δείτε το Shopping Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top