Πέντε λάθη μόδας που όλοι κάνουμε!

Μήπως και εσύ φοράς πολλά σέξι κομμάτια μαζί;

στιλιστικά λάθη

Στις μέρες μας η πληροφόρηση για όλα τα θέματα είναι τεράστια λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας, γι’ αυτό κι εσύ που αγαπάς τη μόδα και θες να είσαι πάντα ενημερωμένη, μαθαίνεις όλα τα styling tips από τα social media και φυσικά από το MyLife.

Θέλετε να είστε καλοντυμένες; Αυτή είναι η κατάλληλη φούστα

Σήμερα είπαμε να αναφερθούμε στα 5 λάθη που όλες μας κατά καιρούς έχουμε κάνει όσον αφορά το στιλ μας. Τα μαζέψαμε και σού τα παρουσιάζουμε πιο κάτω για να μην πέσεις ξανά στη παγίδα: 

Επιλέγεις χαριτωμένα αλλά άβολα ρούχα

Κάθε εποχή αλλάζει η μόδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ακολουθείς πάση θυσία. Το ιδανικό για να δείχνεις πάντα κομψή και εντυπωσιακή είναι να επιλέγεις ρούχα και παπούτσια με τα οποία νιώθεις άνετη όταν τα φοράς. 

Αγοράζεις στις εκπτώσεις κομμάτια που δεν είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες

Το ότι βρίσκεις στις εκπτώσεις κομμάτια σε πολύ καλές τιμές δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πρέπει να τα αγοράσεις αν δεν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μπορεί να λατρεύεις μια συγκεκριμένη μάρκα αλλά δεν είναι όλα τις τα προϊόντα σχεδιασμένα για σένα. Οπότε μην παίρνεις φορέματα που σου κάνουν στο περίπου, υπολογίζοντας ότι θα χάσεις και μερικά κιλάκια για να τα φορέσεις.

Δεν φροντίζεις αρκετά τα ρούχα σου

Τα δερμάτινα ρούχα για παράδειγμα θέλουν αρκετή περιποίηση για να μην αρχίσουν να “σπάνε” και να κάνουν γραμμές. Φρόντισε λοιπόν να τα καθαρίσεις και να τα στεγνώνεις καλά, αλλά και να τα τακτοποιείς στην ντουλάπα σου με σωστό τρόπο, ώστε να μην είναι όλα το ένα επάνω στο άλλο.

Προσπαθείς να συνδυάσεις πολλά trends

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέγεις ένα trend σε κάθε σου ντύσιμο, για να μην καταλήξεις να μοιάζεις με…λατέρνα. Ο λόγος που υπάρχουν τόσες τάσεις δεν είναι για να τις συνδυάζεις όλες μαζί, αλλά για να μπορείς να έχεις πάντα ένα in fashion look χωρίς να χρειαστεί να κάνεις υπερβολές.

Φοράς πολλά “seχy” κομμάτια μαζί

Κάθε φορά θα πρέπει να εστιάζεις σε ένα σημείο του σώματός σου και όχι να προσπαθείς να κάνεις μία seχy εμφάνιση τονίζοντας τα πάντα. Ή θα φορέσεις μια mini φούστα, ή φούστα με σκίσιμο και ψηλοτάκουνα παπούτσια για να αναδείξεις τα πόδια σου ή θα φορέσεις ένα crop top ή μία μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ για να τονίσεις το επάνω μέρος του σώματος σου.

Επιμέλεια: Ζώη Αυγουστή
Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top