Καρέ: 4 υπέροχα χτενίσματα για το πιο in κούρεμα της σεζόν

Το star.gr στο στούντιο του hair expert Mark Simpson

Κάνοντας λόγο για τα in κουρέματα της σεζόν, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το αγαπημένο μας καρέ και συγκεκριμένα, το κλασσικό blunt bob καρέ.

Πρόκειται για μία διαχρονική και χαρακτηριστική εκδοχή του κουρέματος αυτού που είναι ίσιο στο τελείωμα και φτάνει περίπου στο ύψος του πηγουνιού, ενώ το μήκος του είναι ενιαίο.

Αν σκέφτεστε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας ενόψει γιορτών, το blunt bob είναι το κούρεμά σας! Μάλιστα το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες με λεπτή τρίχα που θέλουν να δώσουν όγκο στην κουπ τους. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως για να διατηρηθεί η φόρμα του και να είναι chic, θα πρέπει να κουρεύεστε περίπου κάθε 6-8 εβδομάδες.

Το star.gr βρέθηκε στο στούντιο του hair expert Mark Simpson, ο οποίος μάς έδειξε τέσσερα υπέροχα χτενίσματα για το καρέ.

Το κλασσικό καρέ είναι πολύ ευέλικτο κούρεμα και δίνει την δυνατότητα να παίξετε με το hairstyling. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε χωρίστρα, ενώ μπορεί να δείξει εξίσου εντυπωσιακό είτε σε μαλλιά ίσια είτε σε σπαστά ή σγουρά.

1. Ίσιο

Καρέ: 4 υπέροχα χτενίσματα για το πιο in κούρεμα της σεζόν

Αγαπημένο, αυστηρό, ίσιο καρέ! Τι πιο chic; Αδιαμφισβήτητα ένα χτένισμα που όχι μόνο θα σου δώσει τύπο και στυλ, αλλά θα σου λύσει τα χέρια, αφού μπορείς να το πετύχεις εύκολα με το σεσουάρ ή την ισιωτική πρέσα. Ιδανικό τόσο για την καθημερινότητα όσο και τις grande εξόδου σου.

2. Ίσιο μισό – μισό 

Καρέ: 4 υπέροχα χτενίσματα για το πιο in κούρεμα της σεζόν blunt bob

Το δεύτερο look είναι επίσης ένα εύκολο χτένισμα και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη λακ μαλλιών και κάποια τσιμπιδάκια της επιλογής μας για να στερεώσουμε τη μία πλευρά των μαλλιών πίσω από το ένα αυτί. 

3. Σπαστά σε στυλ ‘’Queen’s Gambit’’

Καρέ: 4 υπέροχα χτενίσματα για το πιο in κούρεμα της σεζόν bob καρέ

Ένα look εμπνευσμένο από τα 60s και την ταινία The Queen’s Gambit. Σπαστά μαλλιά με ίσιο τελείωμα. Χρειαζόμαστε ισιωτική πρέσα με φαρδιές κεραμικές πλάκες. Αυτό το χτένισμα σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

4. Wet Look

wet look καρε μαλλια

Το πολυαγαπημένο μας wet look θα μας «συνοδεύσει» στις glam, βραδινές μας εμφανίσεις. Ένα χτένισμα που χρειάζεται μόνο μία χτένα και αλατόνερο, λακ, θερμοπροστατευτικό, λάδι μαλλιών και κρέμα ενυδάτωσης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top