Στη Μήλο η κολεξιόν του Οίκου Dior για το 2022

Στη Μήλο παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του Οίκου ως μια ωδή στη θηλυκότητα

Δείτε στιγμές από το φαντασμαγορικό fashion show στο Καλλιμάρμαρο

Eμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα είναι η κολεξιόν του Οίκου Dior για το 2022. Στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram ο διάσημος Οίκος, δείχνει τις ομορφιές της Μήλου.

Dior Καλλιμάρμαρο: Λατρέψαμε τα ρούχα του πολυσυζητημένου fashion show

Η επικεφαλής της Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία του τόπου, αφιερώνοντας την κολεξιόν στη χώρα μας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

«Το νησί έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί, πλέον, ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό», τονίζει η εταιρεία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.

Στη Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του Οίκου, ως μια ωδή στη θηλυκότητα ενώ, ταυτόχρονα, γίνεται αφήγηση στην αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.

Yπενθυμίζεται ότι το Ιούνιο Τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του διεθνούς Οίκου υψηλής ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο, όπου παρουσιάστηκε η «Made In Greece» συλλογή ενδυμάτων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top