O hairstylist της Kourtney Kardashian λέει τα πάντα για το κούρεμά της

Η γοητευτική τηλεπερσόνα έκανα ένα εντυπωσιακό καρέ

Kourtney Kardashian

Το τελευταίο διάστημα οι αλλαγές στο στυλ της την έκαναν να ξεχωρίσει από την υπόλοιπη οικογένεια. Η σχέση της με τον ντράμερ Travis Barker φαίνεται πως την απελευθέρωσε και την βλέπουμε να ξεδιπλώνει τον πιο edgy εαυτό της, πράγμα που μας αρέσει πολύ...

Πιο δυνατή απόδειξη το καρέ κούρεμα που τόλμησε πριν λίγο καιρό και έκανε την έκπληξη στους followers της, που την είδαν να ''απελευθερώνεται'' -επιτέλους- από τα μακριά extensions.

‘Εξι tips για λαμπερά και υγιή μαλλιά

Υπεύθυνος για το blunt bob κούρεμα της με χωρίστρα στη μέση, ο επί δέκα χρόνια συνεργάτης της hairstylist Peter Savic.

 

 

“Η Kourtney εδώ και πολύ καιρό σκεφτόταν να κόψει τα μαλλιά της κοντά”, είπε ο celebrity hairstylist σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο People. “Είναι ένα μαλακό, απλό και θηλυκό κούρεμα. Έκοψα περίπου 20 -25 εκατοστά από τα μαλλιά της”.

“Μου έδειξε φωτογραφίες από όταν ήταν πιο νέα, που πάλι είχε τα μαλλιά της καρέ – αλλά νομίζω πως έκτοτε δεν τα έχει ξανακόψει”, είπε ο hairstylist.

Θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου; Τι να κάνεις

“Το κούρεμα αυτό είναι πολύ εύκολο. Και αυτό μου αρέσει πολύ. Γιατί μπορεί να αφήσει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά ή να κάνει πιστολάκι αν πρόκειται να βγει ή να τα ισιώσει. Στις φωτογραφίες που ανέβασε με αυτό το haircut στο Instagram μου αρέσει που θέλει να δει όλα όσα μπορεί να κάνει με αυτό το look”.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top