Θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου; Τι να κάνεις

Πώς μπορείς να διατηρήσεις το μαύρισμά σου αν δεν πηγαίνεις στη θάλασσα

μαύρισμα

Μόλις γύρισες από τις διακοπές και με νοσταλγία αναπολείς τις ώρες που ηλιοθεραπείας με καπέλο, αντηλιακό και το μικροσκοπικό μαγιό σου...

Aυτός είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίζεις τα πινέλα του μακιγιάζ

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Γι' αυτό και σήμερα έχουμε για σένα κάποιες μικρές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διατήρησεις το μαύρισμα και την καλοκαιρινή διάθεσή σου για λίγο ακόμα...

1. Τα προϊόντα με πλούσια ενυδατικά στοιχεία θα κάνουν το μαύρισμά σου πιο βαθύ. Αν συνεχίζεις τα μπάνια τα Σαββατοκύριακα τουλάχιστο φρόντισε να χρησιμοποιείς αντηλιακό και after sun που ενισχύουν το μαύρισμα! 

2. Μην ξεχνάς να φροντίζεις την επιδερμίδα σου με μια ενυδατική κρέμα μετά το ντους. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να κρατήσεις την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και υγιή αλλά και να διατηρήσεις το μαύρισμά σου.

3. Προσπάθησε να πίνεις πολύ νερό σε καθημερινή βάση για να είσαι ενυδατωμένη και εσωτερικά!

4. Ναι, και σ' αυτό παίζει ρόλο η διατροφή. Φρόντισε λοιπόν να καταναλώνεις τροφές πλούσιες σε βήτα-καροτίνη, όπως για παράδειγμα, καρότα, σπανάκι, γλυκοπατάτες και μαύρο λάχανο!

5. Αν επιθυμία σου είναι να παρατείνεις το μαύρισμά σου απέφυγε τα ντους με πολύ ζεστό νερό. Το πολύ ζεστό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα, διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση (aka απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων) με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να «ξεφλουδίζει».

6.Προτίμησε πιο ήπια απολεπιστικά προϊόντα!

7. Απόφυγε επίσης, όσο μπορείς την αποτρίχωση με κερί, η οποία θα αφαιρέσει την ανώτερη στοιβάδα κυττάρων, άρα και θα κάνει το μαυρισμένο χρώμα σου πιο «ξεθωριασμένο»

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή: Mylife.com.cy

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top