O κανόνας που ακολουθούν οι αδερφές Olsen για να έχουν κυματιστά μαλλιά

Tι αποκάλυψε ο προσωπικός τους hair stylist, Mark Townsend

Mary and Kate Olsen

Η Mary-Kate και η Ashley ήταν ανέκαθεν ανάμεσα στα hair inspo μας... Ιδιαίτερα τα καλοκαίρια όταν αναζητούσαμε τρόπους να πετύχουμε αυτούς τους φυσικούς ατημέλητους κυμματισμούς μόνες μας στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρόσφατα, ο προσωπικός τους hair stylist, Mark Townsend, μίλησε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τα tips που εφαρμόζει εκείνος αλλά και δύο απαράβατους κανόνες που έχουν οι αδερφές Olsen σε σχέση με τα μαλλιά τους.

O σωστός τρόπος χρήσης του ελαιόλαδου για να αποκτήσεις δυνατά μαλλιά

«Η Mary- Kate έχει έναν πολύ αυστηρό κανόνα βάσει του οποίου μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ πέντε τσιμπιδάκια ή και λιγότερα όταν πιάνω τα μαλλιά της πάνω. Και αυτό γιατί αν βάλουμε πάνω από πέντε αυτό σημαίνει είτε ότι το έχουμε μελετήσει πολύ είτε ότι είναι πολύ στιλιζαρισμένο!», είπε.

Ο Townsend έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα διάσημα beach waves που εδώ και χρόνια αποτελεί το signature look των Olsen Twins «Δεν χρησιμοποιούμε κανένα άλλο προϊόν styling στα μαλλιά τους πέρα από ξηρό σαμπουάν και spray αλατόνερου» ενώ θυμάται και μια σημαντική στιγμή το 2009 που άλλαξε για πάντα τον τρόπο έκαναν τους κυματισμούς τους:

H Bρετανική vogue υμνεί τη σχεδιάστρια Celia Kritharioti

«Κάναμε τους κλασικούς κυματισμούς της που κάναμε ένα εκατομμύριο φορές αλλά όταν ντύθηκε και έβαλε όλα τα κοσμήματα και έκανε και το μακιγιάζ η Mary-Kate είπε: «Μήπως παραείναι κυματιστά;» Τότε άρπαξα μια πρέσα και πέρασα πάρα πολύ γρήγορα τούφα- τούφα ώστε να τα κάνω ελάχιστα πιο flat. Έπειτα, τα βουρτσίσαμε και δημιουργήσαμε την πιο μαγική υφή!».

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top