H Bρετανική vogue υμνεί τη σχεδιάστρια Celia Kritharioti

Tης έκαναν αφιέρωμα για τα καλύτερα νυφικά υψηλής ραπτικής

Celia Kritharioti

Η Βρετανική Vogue σε ένα εκτενές αφιέρωμα για τα καλύτερα νυφικά υψηλής ραπτικής, εξυμνεί για ακόμη μια φορά τις δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti.

Ashley Graham: Τι κάνει και φαίνονται τα χείλη της ζουμερά και σαρκώδη

 

 

Οι επιδείξεις μόδας της σχεδιάστριας καταφέρνουν να συγκεντρώσουν το διεθνές ενδιαφέρον αλλά και κορυφαία ονόματα από τον κόσμο της μόδας. Μάλιστα πριν από ένα χρόνο η ‘’Βίβλος της Μόδας’’ είχε ετοιμάσει ένα ειδικό αφιέρωμα στην Ελληνίδα σχεδιάστρια, όταν η ομάδα της British Vogue είχε επισκεφθεί το ιστορικό ατελιέ του οίκου στην Πλάκα.

H Σίσσυ Χρηστίδου μας δίνει τα tips για να πετύχουμε ηλιοκαμένο μακιγιάζ

Οι δημιουργίες του οίκου και τα μοναδικά σόου στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του ξένου τύπου, με κολοσσούς όπως ELLE UK, HARPER’S BAZAAR, VOGUE να τις εξυμνούν σε δεκάδες αφιερώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το πρόσφατο σόου στο Βρετανικό Μουσείο, όπου ο ελληνικός οίκος, με ιστορία που μετρά από το 1906, παρουσίασε μια συλλογή-ύμνο στη θηλυκότητα και τη χειροποίητη δημιουργία.

 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί και το γεγονός πως η Anna Wintour είχε ζητήσει ρούχα από την Ελληνίδα σχεδιάστρια, για το Met gala, και όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγους μήνες, κάλεσε προσωπικά την Σίλια στο ξενοδοχείο της για πρωινό.

H Celia Kritharioti με την ομάδα της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητες δημιουργίες που μοιάζουν βγαλμένες από όνειρο, με αιθέρια υφάσματα και όμορφα χρώματα, διεκδικώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Οι συλλογές του οίκου αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κάτι που γίνεται φανερό σε όλες τις επιδείξεις του στις εβδομάδες μόδας.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top