4+1 ρούχα που θα φορεθούν πολύ φέτος την Άνοιξη!

Κολακεύουν όλους τους σωματότυπους

trendy σύνολα για την Άνοιξη

Επίσημα πλέον μπορούμε να πούμε πως καλωσορίζουμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου, όπου όλα γεμίζουν με φως και ξαναγεννιούνται, ανανεώνονται και ανθίζουν.

Τips για να δείχνει πιο ακριβό το ντύσιμό σας

Έτσι και οι εμφανίσεις μας. Είναι ώρα  να αποχωριστούμε τα βαριά και μουντά υφάσματα του χειμώνα και να φέρουμε στο προσκήνιο τα παστέλ, αλλά και τα γήινα χρώματα τα οποία σε συνδυασμό με τα φετινά floral θα μας ανανεώσουν και θα δώσουν άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας.

Celebrities υπέρ της φυσικής ομορφιάς

Για μια ακόμη φορά το street style δημιουργεί τις κυριότερες τάσεις. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις Εβδομάδες Μόδας που πραγματοποιήθηκαν καθώς επίσης και στις Ανοιξιάτικες συλλογές για το 2020. Πολλά αλλάζουν και πολλά μένουν ίδια.

Ωστόσο επειδή το πεδίο είναι εντελώς ξεκάθαρο, επιλέξαμε 5 street style looks που μας υποδεικνύουν τα κυριότερα trends, καθώς επίσης και τα αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσουν.

Oversized ρούχα. Ειδικά πουκάμισα!

Η άνεση δεν θα μπορούσε να μην είναι και αυτή την σεζόν προτεραιότητα, όπως επίσης και η βιωσιμότητα. Φαρδιά πουκάμισα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, ενώ οι συνδυασμοί για το συγκεκριμένο κομμάτι είναι τόσοι πολλοί! Θα τους δούμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση, γι' αυτό μείνε συντονισμένη.

Καρό μοτίβο σε pop και παστέλ αποχρώσεις

Αν νόμιζες πως το καρό μοτίβο που φορούσαμε όλο τον χειμώνα και το περσινό Φθινόπωρο, είναι ώρα να το αποχωριστούμε, τότε κάνεις λάθος. Αντιθέτως το καρό μοτίβο πρωταγωνιστεί, αυτήν την φορά όμως σε έντονα χρώματα και σε παστέλ. Είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις εως τώρα.

Μάξι φορέματα σε γήινους τόνους

Επιτέλους τα μάξι φορέματα επιστρέφουν και φυσικά μπορείς ακόμη να τα φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers για εκπληκτικές πρωινές εμφανίσεις. Φέτος όμως το ''twist '' βρίσκεται στα υφάσματα. 

Δετά πέδιλα πάνω από το παντελόνι

Ξέρω πως ίσως σου φαίνεται περίεργη τάση, όμως την συναντάμε συνεχώς στο street style και αυτό μας λέει πολλά. Μην την παραβλέψεις, θα σε ακολουθήσει όλη την σεζόν, έως και το Φθινόπωρο.  

Pop χρώματα

Αυτό θα το ξέρεις ήδη. Μπορεί να μην αποχωριζόμαστε τις γήινες αποχρώσεις αλλά τα έντονα χρώματα αναμένεται να απογειωθούν τη φετινή σεζόν.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top