Τips για να δείχνει πιο ακριβό το ντύσιμό σας

Layering, αξεσουάρ και μοδάτα παπούτσια

ακριβό ντύσιμο

Πολλές γυναίκες σήμερα, ίσως υπέρ προσπαθούν για μια επιτυχημένη εμφάνιση. 

5 tips για το μακιγιάζ, ώστε να δείχνεις νεότερη

Ψάχνουν για τάσεις, νέες αφίξεις, κάνουν αγορές, δοκιμάζουν και πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν τις ανταμείβει. Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται κόπος για να έχεις μια εμφάνιση που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα σου και θα δείχνει πολυτελής. Αρκεί να ξέρεις καλά τις τάσεις της εποχής, τι πραγματικά ταιριάζει στο δικό σου σώμα και φυσικά να αγοράζεις κομμάτια τα οποία σου αρέσουν πραγματικά και ξέρεις πως δεν πρόκειται για μια απλή τάση, αλλά θα το φοράς για πολύ καιρό έως και χρόνια. 

H Leonie Hanne παραδίδει μαθήματα στιλ!

Πώς λοιπόν θα κάνεις μια εμφάνιση να φαίνεται ακριβότερη, πιο περιποιημένη και πολυτελής;

Πάμε να δούμε tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον συγκεκριμένο σκοπό. Αρχικά να διευκρινίσουμε πως πρέπει να έχεις στο νου σου, την συνειδητή κατανάλωση και την βιωσιμότητα που αποτελεί και το κύριο μέλημα. 

Layering

Η τάση που σε κάνει να δείχνεις πολύ πιο stylish, αλλά και την εμφάνιση σου πιο ακριβή.  Με την προσθήκη του παλτό σου πάνω από το σακάκι, ή κάποιο crop top πάνω από το πουκάμισο, ακόμη και ένα γιλέκο, κάνει τεράστια διαφορά σε μια budget friendly εμφάνιση.

Επίλεξε τα ρούχα σου σε ένα νούμερο μεγαλύτερο

Tα ρούχα που σου στέκονται πιο στενά και μικρά, θα ήταν προτιμότερο να τα αποφύγεις. Εκτός από το γεγονός πως τα overshized ρούχα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις, σου προσφέρουν άνεση αλλά και περισσότερη δυναμικότητα. Δίνουν άλλο αέρα στην εμφάνιση σου και μπορείς να επιλέξεις άφοβα τα φαρδιά παντελόνια για extra στιλ.

Εντυπωσιακά αξεσουάρ

Θα το έχεις ακούσει πολλές φορές πως τα αξεσουάρ είναι αυτά που μπορούν να αναβαθμίσουν και να απογειώσουν ένα σύνολο!  Είναι η ''ταυτότητα'' της εμφάνισης σου. Με την προσθήκη εντυπωσιακών, statement αξεσουάρ σίγουρα θα έχεις άλλη όψη και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις για ένα πιο glam look.

Ένας ακόμη τρόπος ώστε να δείχνεις προσεγμένη με μια ομοιόμορφη εμφάνιση, είναι φυσικά η μονοχρωμία.
Τα μονόχρωμα σύνολα, είναι απίστευτα κολακευτικά και ταιριάζουν σε όλες. Αποτέλεσαν μάλιστα και μια από τις κυριότερες τάσεις στο street style. Δοκίμασε το και δες την εμφάνιση σου να δείχνει αυτόματα, πιο ακριβή και προσεγμένη. 

Δώσε έμφαση στα παπούτσια σου

Όσο καλούς συνδυασμούς και αν έχεις κάνει, όσο ακριβά ρούχα και αν φοράς, αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και πολυφορεμένα, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Αντιθέτως όμως, ένα περιποιημένο ζευγάρι παπουτσιών μπορεί να δώσει άλλη αίσθηση σε ολόκληρη την εμφάνιση.

Δεν χρειάζεται επομένως να ξοδεύεις πολλά χρήματα για το ντύσιμό σου. Επένδυσε τα χρήματα σου σε κομμάτια που είσαι σίγουρη πως θα φορέσεις και φυσικά σε κομμάτια που γνωρίζεις πως οι διαδικασίες παραγωγής τους, είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top