Celebrities υπέρ της φυσικής ομορφιάς

To makeup free party της Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Το no makeup look ή το φυσικό μακιγιάζ σε nude απαλές αποχρώσεις, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στον κόσμο της ομορφιάς.

Να πώς θα πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ

O τομέας beauty έχει συνδεθεί στενά με την υγεία της επιδερμίδας μας, αλλά και συνολικά του οργανισμού, γι' αυτό και οι περισσότερες φροντίζουμε να δείχνουμε λαμπερές και αναζωογονημένες, με όσο το δυνατόν λιγότερο μακιγιάζ, αφού με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται καλύτερα η φυσική ομορφιά που όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μας.    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just walked into a room and @eliseloehnen and I are on TV! Have you watched #thegooplab yet? Which was your favorite episode? @netflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

 

Αυτήν την τάση ακολουθούν κατά καιρούς και πολλές διάσημες γυναίκες, που εμφανίζονται συχνά με ελάχιστο ή και καθόλου μακιγιάζ, προωθώντας το natural look. Έτσι και η Gwyneth Paltrow, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της προϊόντος ομορφιάς, διοργάνωσε party στο σπίτι της, με βασική προϋπόθεση την απαγόρευση μακιγιάζ στους προσκεκλημένους της. Διάσημες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Demi Moore, η Kate Hudson, η Alexandra Grant και η Rachel Zoe, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας ότι η φυσική ομορφιά υπερισχύει, ανεξαρτήτως ηλικίας.

5 tips για το μακιγιάζ, ώστε να δείχνεις νεότερη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No make up, no filter. An amazing gathering of some of the best women on planet earth #goopglow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

 

«Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα. Μία υπέροχη συγκέντρωση με μερικές από τις καλύτερες γυναίκες του πλανήτη», έγραψε η 47χρονη ηθοποιός, ενώ η 57χρoνη Demi Moore, δημοσιεύοντας με τη σειρά της δικό της post είπε: «Τι υπέροχη makeup free νύχτα με αυτές τις απίστευτες γυναίκες. Νιώθω χαρά και σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε το φως, την αγάπη και τη σοφία σας. Η ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που νιώθεις. Είμαι ευγνώμων που ήμουν σε ένα τόσο δυνατό, αξιομνημόνευτο και σημαντικό πάρτι».

Η Gisele δίνει μαθήματα ζωής και ομορφιάς

Μη διστάσεις, λοιπόν, να ακολουθήσεις και εσύ το natural beauty look, εφαρμόζοντας την ενυδατική σου, χτενίζοντας λίγο τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου, λίγη λάμψη στα ζυγωματικά, ένα διάφανο gloss για τα χείλη και είσαι έτοιμη να λάμψεις!

Πηγή: allyou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top