Ηθοποιοί και δημοσιογράφοι μιλούν για την κρίση στην τηλεόραση

Ποιοι τα έχουν βρει σκούρα;

Ηθοποιοί και δημοσιογράφοι μιλούν για την κρίση στην τηλεόραση

Για την κρίση στην τηλεόραση αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, μίλησαν καλλιτέχνες, και δημοσιογράφοι στην κάμερα του Star, που τους πέτυχε στην απονομή των Θεσσαλικών βραβείων.

Η Κάτια Δανδουλάκη, δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για την αναβολή του Dancing:

«Θα χαιρόμουν π��ρα πολύ να γινόταν το Dancing και απογοητεύτηκα που οι οικονομικές δυσκολίες το μεταθέσανε για άλλη στιγμή».

Σε αντίθεση με την Κάτια Δανδουλάκη, Τζένη Θεωνά και Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι πολύ ικανοποιημένοι με το σίριαλ στο οποίο συμμετέχουν:

«Πάει πάρα πολύ καλά το σίριαλ. Η εταιρία παραγωγής μας είναι πολύ καλή και έχει ήδη αρχίσει να μας πληρώνει» δήλωσε ο Τσαλταμπάσης, ενώ η Θεωνά πρόσθεσε πως «δεν αποκόβομαι από το γενικότερο κλίμα και τη γενικότε��η ανασφάλεια. Αν δεν ξεκινήσουμε γυρίσματα, δεν αισθάνομαι 100% σίγουρη».

Εκεί ήταν όμως και ο Σταύρος Νικολαϊδης, που είδε και απόειδε από την κρίση, και πλέον πρωταγωνιστεί σε σίριαλ τοπικού καναλιού της Λάρισας με ντόπιους ηθοποιούς:

«Είναι δύσκολο να δουλεύεις ένα χρόνο και να έχεις να πληρωθείς από το Μάρτιο. Κάποια στιγμή σταματάς να δουλεύεις», δήλωσε ο ηθοποιός.

Απογοητευμένος και ο Νίκος Μουρατίδης, που είπε:

«Εύχομαι να γίνει το X-Factor και να με φωνάξουνε. Απλός φέτος που δεν έγινε και έμεινα άνεργος, τα είδα όλα. Έστω και αυτά τα 20 επεισόδια που διαρκεί, είναι κάποια καλά λεφτά. Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κάθε χρόνο ψάχνουμε για δουλειά!»

Τέλος, η Χριστίνα Πολίτη, αποκάλυψε πως δεν ψηφίζει παρουσιαστές, αλλά θεματολογία σε μια εκπομπή:

«Ποτέ δεν βλέπω τίποτα στην τηλεόραση κάθε μέρα. Επιλεκτικά θα το έβλεπα. Δεν βλέπω πράγματα όταν δεν μ΄ενδιαφέρει η θεματολογία τους. Δεν μ΄ενδιαφέρει ν΄ακούσω τον παρουσιαστή!��
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top