Ανανεωμένος ο Τροχός της Τύχης τη νέα σεζόν - Όσα είπε ο Πολυχρονίδης

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά μίλησαν στο star.gr

Δείτε τη συνέντευξη του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Νατάσας Κουβελά στο star.gr και τον Κωνσταντίνο Μπουγά

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» γιόρτασε στο Deos 10 χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας σε ένα λαμπερό πάρτι με οικοδέσποινα τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη: Λαμπερές εμφανίσεις στο πάρτι της εκπομπής της

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν κι ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη Νατάσα Κουβελά, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του star.gr για τον «Τροχό της Τύχης» που όλα αυτα τα χρόνια συντροφεύει τα απογεύματά μας.

«Νιώθω ότι και η Ζήνα και τα υπόλοιπα προγράμματα του Star ειλικρινά μπορούν και ανθίζουν γιατί έχουν βρει το κατάλληλο έδαφος σε αυτό το κανάλι. Η απόδειξη είναι ότι είμαστε όλοι τόσα πολλά χρόνια εδώ και προκόβουμε», δήλωσε ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης».

Πέτρος Πολυχρονίδης - Νατάσα Κουβελά: Όσα δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr

Πέτρος Πολυχρονίδης - Νατάσα Κουβελά: Όσα δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr

Αμέσως μετά η Νατάσα Κουβελά μίλησε για τη γνωριμία της με τη Ζήνα Κουτσελίνη, στην οποία ευχήθηκε τα καλύτερα: «Την κυρία Ζήνα τη γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια, όταν πήγα στον Τροχός της Τύχης. Ήμασταν στα απέναντι καμαρίνια. Εύχομαι μόνο τα καλύερα».

Δέσποινα Μοιραράκη: «Πάμε στην 5η σεζόν του Cash or Trash»

Από Σεπτέμβριο ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στο Star άκρως ανανεωμένος! «Πάντα έχει αλλαγές, για να τονώνουμε το ενδιαφέρον του κόσμου. Νέοι κανονισμοί. Δε θα γίνουμε πιο ζόρικοι θα γίνουμε λίγο πιο περίτεχνοι», αποκάλυψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τις αλλαγές που θα δούμε τη νέα σεζόν.

«Θα τα δείτε όλα από Σεπτέμβριο», πρόσθεσε με τη σειρά της η Νατάσα Κουβελά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top