Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης ο OGE. O ράπερ, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Klavdia, που σε λίγες ημέρες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.
Eurovision 2025: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα της Klavdia
«Με την Klavdia είμαστε μαζί επτά μήνες, είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Είναι ένα παιδί πολύ εργατικό, προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια. Τη θαυμάζω και την καμαρώνω. Εκτός από ότι θα την καμαρώσει όλη η Ελλάδα τώρα σε αυτό που θα κάνει, γιατί είναι φοβερή σε αυτό που κάνει, καμαρώνω την εργατικότητά της και το πόσο σοβαρά βλέπει αυτό που κάνει», είπε αρχικά.
«Πραγματικά, νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι μετά την πρώτη πρόβα στην Eurovision, θα τραβήξει την προσοχή και θα ανέβει σε θέσεις. Η φωνή της είναι δώρο Θεού, έχει τσαγανό», πρόσθεσε ο OGE.